Saltea Aruba Pocket

Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

Fac parte din tipurile de saltele bazate pe tehnologia arcurilor impachetate independent. Acest tip de structura elimina "efectul de val" creat la clasicele saltele realizate pe plasa de arc. Fiecare caseta si arc reactioneaza independent la presiunile exercitate fara a implica si celelalte arcuri.

Daca la o saltea clasica la exercitarea unei presiuni 60% se exercita pe locul respectiv si 40% se disipeaza pe arcurile asezate colateral, la acest tip de saltea 90% din presiune se exercita pe locul respectiv si doar 10% se disipeaza colateral datorita materialelor de realizare.

Arcurile impachetate individual va transforma un somn bun intr-unul excelent. Puternice si durabile, aceastea se muleaza perfect pe corpul fiecaruia.

Structura de fabricatie:
  • Fata de acoperire este realizata din 50% bumbac, 30% fibra de rezistenta si 20% elastan, matlasata cu fibra siliconizata
  • Fata de iarna are un strat de PES si cea de vara bumbac amestecat cu melana
  • Placa de ULTRAFLEX HR cu densitatea de 40 kg/mc si grosimea de 2 cm
  • Suport de arcuri impachetate independent in saculeti de material textil. Sarma de arc otelit cu diametrul de 2,2 mm. 5 spire de arc cu diametrul de 8 cm
  • Margine antilasare perimetrala din placi de KovaFoam HR cu grosimea de 3 cm

Salteaua este destinata persoanelor ce doresc o saltea confortabila dar medie ca fermitate, realizata din materiale de buna calitate.

Fata de acoperire este realizata din 50% bumbac, 30% fibra de rezistenta si 20% elastan. Din aceasta cauza este moale si placuta la atingere dar rezistenta la intindere.

Husa acestei saltele este intretesuta cu fibre de argint. Argintul este un material folosit de mii de ani pentru impiedicarea dezvoltrarii florei microbiene si ca un material cu proprietati antiseptice.

Sub aceasta fata exista un strat de ULTRAFLEX HR cu densitatea de 40 kg/mc si grosimea de 2 cm. Rolul acestuia este de a asigura un confort sporit corpului dar in acelasi timp de a nu impiedica reactiile arcurilor impachetate independent la presiunile exercitate. Materialul ULTRAFLEX este un material sintetic realizat pe structura chimica a celulelor deschise, ceea ce permite aerului sa ventileze salteaua. Este un material ecologic.

Marginea antilasare este realizata din KovaFoam HR, material cu rezistenta mare, si pe timp indelungat la deformare mecanica, asigurand o forma buna a saltelei.

Interiorul este realizat din pachete de arcuri independente realizate din sarma otelita cu diametrul de 2,2 mm. Impachetarea acestora este facuta in casete independente din material textil rezistent.

Aceste saltele sunt realizate din materiale naturale si sunt tratate impotriva bacteriilor, factorilor alergeni si a acarienilor.

Fibrele goale de silicon si textilele folosite in matlasaj asigura un comfort sporit si transforma salteaua intr-un termostat natural, adaptandu-se in mod constant dupa temperatura si umiditatea corpului.

Saltelele Aruba Pocket au doua fete, vara/iarna

Grosime saltele: 23 cm

Garantia acestor saltele este de 5 ani
Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor
Acest produs se livreaza GRATUIT in Bucuresti.

Transportul se efectueaza cu mijloace proprii si este asigurat pana in fata imobilului.
Ca urmare a evaluarii efectuate, s-a primit certificarea ISO 9001 pentru productia si comercializarea saltelelor si pernelor.

Indeplinirea cerintelor ISO actioneaza ca o garantie a angajamentelor asumate de catre societate in fata clientilor.
Oferta
  • Profita de 10% discount pentru orice perna achizitionata impreuna cu salteaua ta preferata.
  • Pentru un somn sanatos si relaxant alege solutia completa, 10% discount la pachetul format din orice saltea+perna+pilota!
    • * ofertele nu se cumuleaza;

Galerie foto


Criterii de selectie

Interior
interior Aruba Pocket

Preturi
Termeni si conditii | Confidentialitate | Harta site | ANPC | Blog | Google+
Nu exista produse in cos! 
Bine ai venit!