Saltele cu materiale naturale: Top 5 modele

Saltele cu materiale naturale: Top 5 modele

Salteaua perfectă este adaptată la nevoile specifice de somn ale utilizatorilor. În timp ce unii preferă o saltea moale, care să le ofere plăcuta senzație de scufundare, alții optează pentru un model mai ferm, cu un suport adecvat al coloanei vertebrale.

 

Materialele nu sunt nici ele neglijate, atunci când vine vorba de alegerea saltelei perfecte. Astfel, persoanele preocupate de protejarea mediului înconjurător sau cele cu alergii își doresc saltele din materiale naturale, hipoalergenice, care să le ofere un confort ridicat.

 

Dacă și tu te numeri printre acestea, descoperă în continuare un top 5 al celor mai bune modele de saltele, realizate din materiale naturale.

 

1. Salteaua Bellagio Latex

 

În topul saltelelor din materiale naturale se află cele din latex, apreciate pentru confortul și durabilitatea ridicate pe care le oferă. Salteaua Bellagio este o definiție a confortului, grație conținutului de latex mătăsos, ce se adaptează la forma corpului tău și îți menține coloana vertebrală într-o poziție corectă pe durata somnului.

 

Salteaua are o grosime de 24 de centimetri, cu un strat de latex de 22 centimetri și 5 zone de confort. În ceea ce privește fermitatea, aceasta poate fi moale, medie sau fermă, adaptându-se tuturor nevoilor de suport.

 

2. Salteaua Organic Latex Hybrid

 

Tot la categoria saltele latex se află modelul Organic Latex Hybrid, prevăzut cu un strat de confort din latex Dunlop, de 8 centimetri. Acesta este potrivit persoanelor care îndrăgesc saltelele cu arcuri independente, având în compoziție 2.000 de arcuri individuale, care se mișcă independent.

 

Înălțimea saltelei este de 23 centimetri, având totodată 5 zone de confort, ce îți sprijină capul, umerii, șoldurile și picioarele. Învelișul de bumbac este organic.

 

Dacă ai nevoie de o saltea cu o fermitate medie, care să îți sprijine coloana vertebrală, aceasta poate fi perfectă pentru tine.

 

3. Salteaua Dream Natura

 

Îți dorești o saltea dormit din materiale naturale, cu o fermitate ridicată și latex natural? Atunci Salteaua Dream Natura poate fi exact ceea ce cauți. Aceasta are șapte zone de confort, distribuite pe întreaga ei suprafață, respectiv cap, umeri, talie, șolduri, coapse și genunchi.

 

Zonele de confort susțin coloana vertebrală și au o rezistență diferită pentru fiecare parte a corpului, astfel încât să ofere un confort sporit. În plus, husa saltelei este realizată din bumbac 100% și are o parte pentru iarnă și una pentru vară.

 

4. Salteaua Bio Antistres Cocos – Latex

 

În cazul în care preferi saltelele cu o duritate medie și o flexibilitate ridicată, atunci te poți orienta către modelul Bio Antistres Cocos – Latex. Cele 3 straturi din latex de 4 centimetri, alături de 2 straturi din cocos de 2 centimetri, asigură o susținere adecvată la nivelul coloanei vertebrale.

 

Totodată, favorizează o bună circulație a aerului și reduce transpirația nocturnă. Dincolo de confortul oferit pe durata somnului, această saltea contribuie la reducerea stresului, grație materialelor din compoziție, care au rolul de a detensiona organismul.

 

5. Salteaua Cocos Evo

 

În top 5 saltele din materiale BIO am inclus și o saltea pentru bebeluși, respectiv modelul Cocos Evo. Aceasta conține fibre de cocos, care creează un mediu sănătos de dormit și oferă micuțului suportul de care are nevoie.

 

De asemenea, salteaua cu fibră de cocos permite bebelușului să respire, chiar și atunci când doarme pe burtă. Husa este antialergică și antistatică, fiind ușor de curățat la mașina de spălat.

 

Indiferent de nivelul de fermitate pe care îl dorești, pe Saltele-Online.ro găsești o saltea din materiale naturale, perfectă pentru un somn confortabil, fără dureri de spate.