Saltelele hibrid - caracteristici importante

Saltelele hibrid - caracteristici importante

Saltele cu arcuri au evoluat enorm în ultimii ani, astfel încât acum sunt disponibile în variante cu arcuri împachetate individual, realizate din oțel, dar și cu straturi confortabile de suport, precum cele din memory foam sau latex.

Dacă nu poți alege dintre elasticitatea unei saltele cu arcuri și confortul personalizat pe care ți-l oferă o saltea memory, atunci un model hibrid poate fi potrivit pentru tine.

Iată care sunt cele mai importante caracteristici ale unei saltele hibrid.

 

Confort sporit

 

Saltele hibrid excelează la capitolul confort, indiferent dacă au un strat de confort din spumă cu memorie sau latex. Acestea se conturează la forma corpului tău și reduc punctele de presiune, pentru a ameliora durerea de spate.

Persoanele care dorm pe saltele hibrid le compară cu un nor pufos, datorită confortului suplimentar pe care stratul de spumă îl oferă.

Dacă te confrunți cu dureri de spate, acest tip de saltea te poate ajuta, favorizând eliminarea punctelor de tensiune și reducerea disconfortului. Spre exemplu, salteaua Memory Foam Super Ortopedică este potrivită pentru reducerea durerilor de spate, grație celor 8 straturi conținute, printre care se remarcă arcurile din oțel-carbon și spuma cu memorie de 4 centimetri.

 

Disponibile în fermitatea pe care o dorești

 

Fermitatea adecvată nevoilor individuale de somn este cea care face diferența dintre o saltea bună și una nepotrivită. Din fericire, saltelele hibrid sunt disponibile într-o varietate de niveluri de fermitate, respectiv moi, medii, medii-ferme sau ferme, acestea din urma fiind recomandate persoanelor care au nevoie de un plus de suport.

Dacă ești în căutarea unei saltele hibrid cu suprafețe de dormit pentru iarnă și vară, îți recomandăm modelul King Line Princess. Aceasta îți oferă confortul îndrăgit la o saltea latex și memory foam, deopotrivă, întrucât conține ambele materiale, alături de sistemul de arcuri.

 

Potrivite pentru orice poziție de somn

 

Indiferent dacă dormi pe burtă, pe spate sau pe o parte, o saltea hibridă cu spumă de memorie se adaptează poziției tale de somn. De aceea, ea îți oferă sprijinul de care ai nevoie în zone importante ale corpului și elimină punctele de presiune.

În plus, aceasta este potrivită pentru cupluri, deoarece nu permite propagarea mișcării și îți permite să te miști în voie pe durata somnului, fără să îți deranjezi partenerul.

 

Împiedică supraîncălzirea

 

Supraîncălzirea, mai ales în timpul verii, poate fi neplăcută la unele modele de saltele cu spumă de memorie, însă cele hibride elimină această problemă. Prezența arcurilor în structura lor favorizează aerisirea facilă și menține un somn răcoros.

 

Sprijin ridicat

 

Cu sute sau mii de arcuri împachetate individual în compoziție, beneficiezi de un suport ridicat, atunci când dormi pe o saltea hibridă. Aceasta îți oferă un sprijin adecvat în toate zonele corpului, cum ar fi cea lombară sau a șoldurilor, pentru a reduce tensiunea și durerea.

În ceea ce privește durabilitatea unei saltele hibride, aceasta are o medie de 7 ani, în funcție de calitatea arcurilor. Schimbarea saltelei la timp este necesară, pentru a te bucura pe deplin de un confort ridicat.