SASE SFATURI PENTRU ALEGEREA SALTELEI POTRIVITE

SASE SFATURI PENTRU ALEGEREA SALTELEI POTRIVITE

Puteti actiona ca un amator sau puteti actiona ca un profesionist cand alegeti salteaua potrivita. Noi va recomandam ca, pentru a va mentine un stil de viata sanatos, sa tineti cont de cel putin sase sfaturi atunci cand sunteti in cautarea unei saltele. Aceste sfaturi sunt concepute de catre experti la nivel international si au rolul de a va ajuta sa determinati care sunt nevoile dumneavoastra reale in ceea ce priveste confortul somnului. Va invitam sa le descoperiti mai jos:

  •         Alegeti dimensiunea saltelei – saltelele vin, de obicei, pe dimensiuni standard, cunoscute si in Romania, precum: twin, queen size, king size, etc. Exista, insa, multe alte dimensiuni disponibile, astfel ca incercati sa determinati cu exactitate dimeniunea potrivita a saltelei.
  •         Alegeti nivelul de confort – acesta este dat de materialele din care este realizata salteaua. Aveti nevoie de o saltea „tip puf” sau de o saltea „tip scandura”? Cu cat materialele folosite sunt de mai buna calitate, cu atat confortul este mai crescut. Recomandarea noastra este sa testati mai multe saltele inainte de achizitie, pentru a putea determina cu exactitate tipul de saltea potrivit.
  •         Daca suferiti de dureri de spate, este necesar sa consultati un medic inainte de a cumpara o saltea. Saltelele noastre sunt construite in asa fel incat sa promoveze o postura corecta si sa previna afectiunile coloanei vertebrale. Saltelele ortopedice, pe care le punem la dispozitia dumneavoastra, sunt realizate in urma a numeroase cercetari medicale si oferta un suport adecvat persoanelor cu dureri minore de spate.
  •         Pozitia in care dormiti poate influenta modul in care va simtiti pe o saltea. Persoanele care dorm intr-o parte tind sa prefere saltelele cu o mai buna amortizare, in timp ce personale care prefera sa doarma pe spate aleg saltelele mai ferme.
  •         Stabiliti bugetul disponibil pentru o saltea noua – este important sa investiti in cea mai buna saltea, pe care bugetul dumneavoastra v-o permite. Pentru a fi in cea mai buna forma in fiecare zi, nu numai ca aveti nevoie de cantitatea de somn adecvata, dar si de calitatea acestuia.
  •         Tineti cont de greutatea dumneavoastra – atunci cand cumparati o saltea, trebuie sa stiti ca greutatea persoanei care o foloseste poate influenta nivelul de confort al saltelei. O saltea cu un grad mare de elasticitate este mai potrivita unei persoane cu o greutate mai mare, in timp ce o saltea cu un grad de elasticitate mic se potriveste unei persoane mai slabe.

Speram ca sfaturile de mai sus sa va ajute sa faceti cea mai potrivita alegere. Daca aveti nevoie si de alte sfaturi pentru achizitia unei saltele, expertii nostri va stau la dispozitie la numarul 021.444.06.44 sau pe adresa vanzari@saltele-online.ro.