Lista produse de la acest producator Ergodesign

Vizualizare 1 - 17 din 17 produse
 • protector_saltele_cian

   Elastic, realizat din bumbac  Tratament antibacterian Sanitized

  95,00 lei
  2 ani
 • preotector_saltele_amarillo

  Model impermiabil Produs 100% natural netratat cu produse chimice Un produs ecologic Produs in Spania 

  102,00 lei
  2 ani
 • violeta_reverssible

   Acoperie de bumbac pe ambele parti  O completare de inalta calitate a saltelei Dumneavoastra.  Nu acumuleaza caldura si umezeala  100% Made in Spain

  142,00 lei
  2 ani
 • tapitat_leonardo

  Pat LEONARDO Patul LEONARDO face parte din categoria paturilor clasice cu tablie ampla si bogat matlasat. Tablia este matlasata cu doua perne mari pentru un efect visual si confort deosebit.

  1 480,00 lei
 • pat_toledo

  Patul Toledo este extraordinar de compact și potrivit pentru spații mici, unde fiecare centimetru contează. Dormitorul este integral tapițat cu spumă poliuretanică moale cu grosimea de 2 cm.

  1 510,00 lei
 • pat_bella

  Setul de dormitor „BELLA” prezintă o interpretare modernă a motivelor clasice din designul de mobilă. Modelul promite să fie adaptat cu succes la interiorul dvs., indiferent dacă acesta este clasic sau contemporan.

  1 692,00 lei
 • guinness

  Patul are tablia moale pentru a oferi un sprijin optim spatelui. Laterale tapitate, moi pentru a impiedica lovirea de margini dure. Mecanism de ridicare a somierei pentru un spatiu mare de depozitere.

  1 894,00 lei
 • pat_pamplona

  Dormitorul compact „Pamplona” este integral tapițat cu spumă poliuretanică moale cu grosimea de 6 cm, astfel, în acest mod evitându-se loviturile nedorite de obiecte dure și ascuțite. Cusăturile decorative cu manoperă perfectă înconjoară întregul dormitor și subliniază complementar liniile designului caracteristic al acestuia.

  2 037,00 lei
 • Pat_Raffaelo

  Platforma de ridicare a saltelei, este proiectata astfel incat dupa ridicare si coborarea somierei, lenjeria sa ramana nederanjata 

  2 116,00 lei
 • tapitat_chance

  Face parte din categoria paturilor modern ce ofera un confort deosebit dar si evita (prin structura de realizare) accidentele neplacute. Acestea inbina calitatea PAL-ului cu formele inedited din MDF curbat.

  2 413,00 lei
  2 ani
 • pat_faery

  Permiteți perfecțiunii să vă invadeze casa. Modelul Faery transformă patul într-o adevărată operă de artă modernă. Țesătura este vopsită special pentru Ergodesign, aducând imaginile la nivelul volumului patului, care face modelul unic pentru genul său.

  2 416,00 lei
 • morpheus

  Patul are tablia moale pentru a oferi un sprijin optim spatelui. Laterale tapitate, moi pentru a impiedica lovirea de margini dure. Mecanism de ridicare a somierei pentru un spatiu mare de depozitere.

  2 426,00 lei
  2 ani
 • pat_toro

  Designul unic și funcționalitatea sunt abil împletite într-un model avangardist și surprinzător din piele ecologică Torro. Linia dinamică îndrăzneață, formele plastice și asimetria puternic evidențiată fac din pat o sculptură plastică originală, care transportă designul căminului dvs. în noi dimensiuni.

  2 455,00 lei
 • tapitat_sonata

  Pat SONATA Patul SONATA face parte din categoria paturilor clasice cu tablie ampla si bogat matlasat. Tablia este ranforsata si curbata pentru un efect visual deosebit.

  2 672,00 lei
  2 ani
 • elle

  Paltul ELLE are o forma inovatoare deoarece este realizat din PAL in combinative cu MDF curbat. Designul deosebit impiedica si accidentale prin lovirea formalor ascutite (in mod deosebit pentru copii si parsoane in varsta)

  2 991,00 lei
  2 ani
 • pat_levita

  Ideea saltelei care levitează în aer este baza conceptului patului tapițat Levita. Aureole de lumină blândă subliniază complementar ideea de bază și, în același timp cu aceasta, conferă o nuanță fantastică a compoziției. Luminile pot fi alese în 5 culori diferite, fiecare culoare având impactul său psihofiziologic.

  3 050,00 lei
 • aura

  Model cu forme curbate si ovale. Este evitata posibilitatea de lovituri in marginile ascutie.

  3 363,00 lei
Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.