Saltea Latex Ultraflex

3 Recenzi(e/ii)
Resta

Salteaua Latex Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea medie-ferma si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn.

Mai multe detalii

1 277,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

21 cm
120 kg
10 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
7
Gradul de circulatie al aerului:
8
Gradul de elasticitate:
9
Gradul de conform:
8
Comportament la miscare:
9

Salteaua Latex Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea medie-ferma si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn. Aceasta umiditate este absorbita si disipata de placa de 2 cm de latex. 


Latexul este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). El are proprietati intrinseci antibacteriene si deodorizante (anihiland mirosul transpiratiei). Intr-un gram de latex sunt cuprinse aproximativ 500 milioane de celule ce comunica intre ele ca o adevarata retea. Din aceasta cauza latexul permite o buna circulatie a aerului si evaporarea eficienta umezelii. Astfel zona de contact dintre corp si saltea este permanent uscata. Umezeala este absorbita in interiorul saltelei si apoi este evaporate in aerul camerei. Densitatea latexului este de 64 kg/mc. 

Salteaua este realizata dintr-o singura placa compacta de UltraFlex HR cu grosimea de 18 cm si o placa de 2 cm de latex. Materialul HR (HIGH RESISTANCE) presupune o elasticitate si o rezistenta pe termen indelungat. Densitatea materialului este de 30 kg/mc UltraFlex-ul este un material din spuma rece, realizat pe sistemul de celula deschisa (pentru a permite ventilarea interiorului materialului) din materie prima ecologica. Acest material impiedica formarea efectului de val la miscarile oricaruia dintre parteneri (cealalta persoana nu va simtii miscarile efectuate pe saltea). 

Pentru a permite o ventilare rapida a saltelei pe partea perimetrala a acesteia Husa de acoperire este protejata sanitar prin inserarea in fibra de textile a microcapsulelor cu Aloe Vera pentru a nu permite dezvoltarea acarienilor pe suprafaza saltelei. Sub matlasajul acesteia este inserata o placa de latex cu grosimea de 2 cm pentru confort si managementul umiditatii pe lateral de jurimprejur o banda de aerisire rapida 3D. Husa este detasabila si lavabila. 

Salteaua poate fi utilizata la fel de eficient atat pe somiera cat si pe paturi cu placa de pat sau lemn. 

Salteaua Latex Ultraflex este destinata persoanelor de doresc un suport ferm dar confortabil si placut la atingere. 

Produsele care depasesc 200 cm se executa numai la comanda iar miezul saltelei se executa din doua bucati prin lipire.


Caracteristici tehnice:

  • Husa din textil antialergic avand microcapsule cu Aloe Vera inserate in fibra de textile, husa este detasabila si lavabila. Husa este matlasata.
  • Placa de latex cu grosimea de 2 cm si densitatea de 64 kg-mc
  • Placa de Ultraflex pe celula deschisa, cu grosimea de 18 cm si densitatea de 30 kg/mc
Salteaua Latex Ultraflex beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul Romaniei.
Nota 
2022-10-06

Minunata saltea

Dupa 2 ani de utlizare, pot spune ca este minunata, ma odihnesc excelent pe ea.

Am mai cumparat una pentru un alt pat.
Recomand cu incredere.

Nota 
2021-02-05

Uimitor de buna

Multumesc Dnei cu recenzia precedenta
Salteaua este excelenta, ferma atat cat trebuie si foarte odihnitoare.
Din punctul meu de vedere este o saltea pe care merita sa o cumparati

Nota 
2020-02-06

Buna

Dorm excelent pe saltea de mai bine de sapte ani, am mai comandat una si pare aceeasi calitate, acum a venit si roluita sper sa nu o afecteze.
Este ferma dar foarte odihnitoare

Scrieti o recenzie !

Scrieţi o recenzie
Saltea Latex Ultraflex

Saltea Latex Ultraflex

Salteaua Latex Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea medie-ferma si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.