PATURI 

Sunt 27 produse.
Vizualizare 1 - 24 din 27 produse
 • tapitat_leonardo

  Pat LEONARDO Patul LEONARDO face parte din categoria paturilor clasice cu tablie ampla si bogat matlasat. Tablia este matlasata cu doua perne mari pentru un efect visual si confort deosebit.

  1 480,00 lei
 • pat_toledo

  Patul Toledo este extraordinar de compact și potrivit pentru spații mici, unde fiecare centimetru contează. Dormitorul este integral tapițat cu spumă poliuretanică moale cu grosimea de 2 cm.

  1 510,00 lei
 • pat_bella

  Setul de dormitor „BELLA” prezintă o interpretare modernă a motivelor clasice din designul de mobilă. Modelul promite să fie adaptat cu succes la interiorul dvs., indiferent dacă acesta este clasic sau contemporan.

  1 692,00 lei
 • pat_pamplona

  Dormitorul compact „Pamplona” este integral tapițat cu spumă poliuretanică moale cu grosimea de 6 cm, astfel, în acest mod evitându-se loviturile nedorite de obiecte dure și ascuțite. Cusăturile decorative cu manoperă perfectă înconjoară întregul dormitor și subliniază complementar liniile designului caracteristic al acestuia.

  2 037,00 lei
 • pat_helena

  Helena, întruchiparea frumuseții adevărate, în numele căreia s-au dat numeroase bătălii. Tapițat cu un material de înaltă calitate, un damasc luxuriant de o delicatețe incredibilă, acest set de dormitor este înzestrat cu cele mai extraordinare detalii.

  2 076,00 lei
 • pat_bianca

  Te trezești zâmbind după o noapte extraordinară. Mirosul inegalabil de lemn, combinația discretă de culori și confortul oferit de tăblia capitonată sunt detalii care te invită la relaxare… și la un somn liniștit. Fuziunea dintre detaliile moderne și clasice îți va aduce în casă o atmosferă unică de confort și varietate a formelor.

  2 357,00 lei
 • pat_viola

  „Viola” este set de dormitor tapițat cu design rafinat, ritmic și categoric. Strict definite și, în același timp, plastice, forme tapițate, fără margini ascuțite induc un sentiment de siguranță si liniște.

  2 391,00 lei
 • so1

  Patul SO1 face parte din structurile de pat multifunctionale cu structura si design modern, combinative intrew PAL si MDF. Tablia patului este tapitata  si poate fi imbracata atat cu ecopiele cit si cu material textil. In spatele acestei tablii exista o lada suplimentara de depozitare. Unghiul de asezare al tabliei este inclinat pentru confort maxim la...

  2 413,00 lei
 • tapitat_chance

  Face parte din categoria paturilor modern ce ofera un confort deosebit dar si evita (prin structura de realizare) accidentele neplacute. Acestea inbina calitatea PAL-ului cu formele inedited din MDF curbat.

  2 413,00 lei
  2 ani
 • pat_faery

  Permiteți perfecțiunii să vă invadeze casa. Modelul Faery transformă patul într-o adevărată operă de artă modernă. Țesătura este vopsită special pentru Ergodesign, aducând imaginile la nivelul volumului patului, care face modelul unic pentru genul său.

  2 416,00 lei
 • morpheus

  Patul are tablia moale pentru a oferi un sprijin optim spatelui. Laterale tapitate, moi pentru a impiedica lovirea de margini dure. Mecanism de ridicare a somierei pentru un spatiu mare de depozitere.

  2 426,00 lei
  2 ani
 • pat_akcent

  Senzația de miez cald și colorat ascuns sub siguranța unui înveliș fin tapițat. Fruct copt feliat, din care se transportă parfum de seducție și erotism. Formele moi ale modelului Accent sugerează moliciune și confort.

  2 435,00 lei
 • pat_wave

  Dormitorul Wave posedă un design unic, care creează un sentiment de lejeritate și liniște. Linia liniștită a acestuia vă va purta pe valurile unui somn liniștitor. Dormitorul este integral tapițat cu spumă poliuretanică elastica cu grosimea de 6 cm, evitându-se astfel loviturile nedorite în obiecte dure și ascuțite.

  2 455,00 lei
 • pat_toro

  Designul unic și funcționalitatea sunt abil împletite într-un model avangardist și surprinzător din piele ecologică Torro. Linia dinamică îndrăzneață, formele plastice și asimetria puternic evidențiată fac din pat o sculptură plastică originală, care transportă designul căminului dvs. în noi dimensiuni.

  2 455,00 lei
 • Rocker

  Patul are tablia moale si curbata pentru a oferi un sprijin optim spatelui. Laterale tapitate, moi pentru a impiedica lovirea de margini dure. Mecanism de ridicare a somierei pentru un spatiu mare de depozitere.

  2 485,00 lei
  2 ani
 • tapitat_sonata

  Pat SONATA Patul SONATA face parte din categoria paturilor clasice cu tablie ampla si bogat matlasat. Tablia este ranforsata si curbata pentru un efect visual deosebit.

  2 672,00 lei
  2 ani
 • pat_atlas

  ATLAS reprezintă o îmbinare sentimentală a trecutului cu prezentul, exprimată în liniile geometrice bine definite ale patului și în detaliile sale splendide. Tăblia înaltă și capitonată, precum și volumul spațios, creează un spațiu confortabil potrivit atât pentru tine cât și pentru familia ta.

  2 760,00 lei
 • elle

  Paltul ELLE are o forma inovatoare deoarece este realizat din PAL in combinative cu MDF curbat. Designul deosebit impiedica si accidentale prin lovirea formalor ascutite (in mod deosebit pentru copii si parsoane in varsta)

  2 991,00 lei
  2 ani
 • pat_levita

  Ideea saltelei care levitează în aer este baza conceptului patului tapițat Levita. Aureole de lumină blândă subliniază complementar ideea de bază și, în același timp cu aceasta, conferă o nuanță fantastică a compoziției. Luminile pot fi alese în 5 culori diferite, fiecare culoare având impactul său psihofiziologic.

  3 050,00 lei
 • so2

  Pat SO2 Patul SO2 face parte din structurile de pat multifunctionale cu structura si design modern, combinative intrew PAL si MDF. Tablia patului este tapitata  si poate fi imbracata atat cu ecopiele cit si cu material textil. In spatele acestei tablii exista o lada suplimentara de depozitare. Unghiul de asezare al tabliei este inclinat pentru confort...

  3 237,00 lei
 • aura

  Model cu forme curbate si ovale. Este evitata posibilitatea de lovituri in marginile ascutie.

  3 363,00 lei
 • pat_pheromone

  Atracția care poate exista între două persoane este conceptul principal care a stat la baza designului pentru Pheromone. Linii care se ating subtil, forme care se întrepătrund și contraste senzuale de culori ne trimit cu gândul la seducție și la sentimente puternice.

  3 410,00 lei
 • pat_nordic

  Linia scandinavă de mobilier minimalist invită la o relaxare completă dar, în același timp, stimulează caracterul jucăuș și rebel al subconștientului. NORDIC este un model artistic pentru tineri și adulții cu spirit tânăr, deschiși la experiențe nonconformiste.

  4 128,00 lei
 • pat_sense

  Patul Sense este inspirat din frumusețea naturii cu detalii curbate, folosite pentru prima dată într-o colecție de mobilier. Conferă o notă artistică ce poate transforma orice locuință dintr-un mediu al formelor geometrice rigide într-un spațiu de locuit confortabil, plin de căldură și relaxare.

  4 521,00 lei

Paturile din colectia noastra va ofera o sumedenie de avantaje, printre care o variatatea mare de stiluri, un design deosebit si o paleta larga de culori disponibile. Confortul este atuul nostru, de aceea se afla mereu in centrul fiecarui designer. Atentia noastra la detalii asigura o atemporalitate caracteristica si tranforma fiecare pat in raspunsul ideal pentru o casa decorata cu bun-gust, fara criterii de varsta. Materialele pe care leutilizam sunt de cea mai inalta calitate iar finisajele atent lucrate completeaza armonia fiecarui pat garantand o durabilitate mare a patului pe care l-ai ales.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.