PATURI 

Sunt 9 produse.
Vizualizare 1 - 9 din 9 produse
 • pat_toledo

  Patul Toledo este extraordinar de compact și potrivit pentru spații mici, unde fiecare centimetru contează. Dormitorul este integral tapițat cu spumă poliuretanică moale cu grosimea de 2 cm.

  1 860,00 lei
 • pat_bella

  Setul de dormitor „BELLA” prezintă o interpretare modernă a motivelor clasice din designul de mobilă. Modelul promite să fie adaptat cu succes la interiorul dvs., indiferent dacă acesta este clasic sau contemporan.

  2 020,00 lei
 • pat_helena

  Helena, întruchiparea frumuseții adevărate, în numele căreia s-au dat numeroase bătălii. Tapițat cu un material de înaltă calitate, un damasc luxuriant de o delicatețe incredibilă, acest set de dormitor este înzestrat cu cele mai extraordinare detalii.

  2 525,00 lei
 • pat_viola

  „Viola” este set de dormitor tapițat cu design rafinat, ritmic și categoric. Strict definite și, în același timp, plastice, forme tapițate, fără margini ascuțite induc un sentiment de siguranță si liniște.

  2 860,00 lei
 • pat_bianca

  Te trezești zâmbind după o noapte extraordinară. Mirosul inegalabil de lemn, combinația discretă de culori și confortul oferit de tăblia capitonată sunt detalii care te invită la relaxare… și la un somn liniștit. Fuziunea dintre detaliile moderne și clasice îți va aduce în casă o atmosferă unică de confort și varietate a formelor.

  2 940,00 lei
 • pat_atlas

  ATLAS reprezintă o îmbinare sentimentală a trecutului cu prezentul, exprimată în liniile geometrice bine definite ale patului și în detaliile sale splendide. Tăblia înaltă și capitonată, precum și volumul spațios, creează un spațiu confortabil potrivit atât pentru tine cât și pentru familia ta.

  3 470,00 lei
 • pat_levita

  Ideea saltelei care levitează în aer este baza conceptului patului tapițat Levita. Aureole de lumină blândă subliniază complementar ideea de bază și, în același timp cu aceasta, conferă o nuanță fantastică a compoziției. Luminile pot fi alese în 5 culori diferite, fiecare culoare având impactul său psihofiziologic.

  3 720,00 lei
 • pat_nordic

  Linia scandinavă de mobilier minimalist invită la o relaxare completă dar, în același timp, stimulează caracterul jucăuș și rebel al subconștientului. NORDIC este un model artistic pentru tineri și adulții cu spirit tânăr, deschiși la experiențe nonconformiste.

  5 035,00 lei
 • pat_sense

  Patul Sense este inspirat din frumusețea naturii cu detalii curbate, folosite pentru prima dată într-o colecție de mobilier. Conferă o notă artistică ce poate transforma orice locuință dintr-un mediu al formelor geometrice rigide într-un spațiu de locuit confortabil, plin de căldură și relaxare.

  5 515,00 lei

Paturile din colectia noastra va ofera o sumedenie de avantaje, printre care o variatatea mare de stiluri, un design deosebit si o paleta larga de culori disponibile. Confortul este atuul nostru, de aceea se afla mereu in centrul fiecarui designer. Atentia noastra la detalii asigura o atemporalitate caracteristica si tranforma fiecare pat in raspunsul ideal pentru o casa decorata cu bun-gust, fara criterii de varsta. Materialele pe care leutilizam sunt de cea mai inalta calitate iar finisajele atent lucrate completeaza armonia fiecarui pat garantand o durabilitate mare a patului pe care l-ai ales.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.