Pernă Aromatherapy

Ekon

Perna 100% latex, husă din material bumbac Ranforce matlasată cu vată din poliester. 
Perna are un saculet 100% bumbac brut, umplut cu floare de lavandă bio, uscată la soare

Mai multe detalii

222,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

12 cm
2 ani

Perna Aromaterapy este o pernă cu proprietati ortopedică care se urmareste curbele capului adaptandu-se la fiecare mișcare pe tot parcursul somnului. Husa este din bumbac ranforce și matlasata cu vată de poliester, nucleul pernei este din latex 100% – materialul cel mai elastic din natură, ce nu permite deformarea miezului pernei, ofera suport atat cat solicita capul și mușchii gâtului pe toata perioada somnului.

 

SACULETUL PARFUMAT LAVENDER AROMATHERAPY

Bucurați-vă de aroma unică a câmpurilor de lavandă înflorite din săculețul Lavender Aromatherapy. Fabricat din materiale naturale, este un supliment natural pentru perna dvs. de latex.

Substanța cuprinsă în lavanda numita linalool, stimuleaza nervul olfactiv al creierului, care are un efect de echilibrare asupra sistemului nervos central și elimină tensiunea din organism. Lavanda activează anumite părți ale creierului care sunt legate de relaxare și liniște. Acest lucru ajută la tratarea durerilor de cap, a insomniei și a nervozității. Prin urmare, din antichitate, datorită aromelor sale bogate, durabile și relaxante, este folosită pentru a obține un echilibru mental și un somn sănătos și liniștit.

Lavanda își păstrează calitățile chiar și pe termen lung. Dacă parfumul începe să slăbească, strângeți săculețul cu mâna și frecați-l. Acest lucru îl va activa din nou și vă veți bucura de o altă doză de aromă plăcută.
Pe lângă o aromă plăcută și naturală, săculețul de lavandă poate fi folosit ca o decorare sau ca o protecție naturală împotriva moliilor. Dimensiunile compacte îl face extrem de convenabil pentru a-l pune sub sau lânga o pernă, pe o noptieră, în dulap, birou, masina, chiar și într-o geantă de mână.

Scrieţi o recenzie
Pernă Aromatherapy

Pernă Aromatherapy

Perna 100% latex, husă din material bumbac Ranforce matlasată cu vată din poliester. 
Perna are un saculet 100% bumbac brut, umplut cu floare de lavandă bio, uscată la soare
Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.