Perne

Perne 

Sunt 10 produse.
Vizualizare 1 - 10 din 10 produse

Perna este aliatul nostru pentru un somn odihnitor, daca este aleasa corespunzator. Aceasta joaca adeseori si rolul unui companion, pe care il strangem puternic in brate, conferindu-ne o senzatie de protectie si siguranta. Dar, ceea ce ne confera cu adevarat o stare de relaxare este materialul din care aceasta este realizata si forma sa anatomica.

Si perna, ca si salteaua de pat, trebuie sa confere un sport adecvat pentru coloana si gat, astfel incat pe parcursul noptii sa nu simti disconfort si nevoia sa te misti foarte mult, agitandu-ti somnul.

Materialele din care poate fi realizata perna sunt similare celor ale saltelelor, mai exact puteti alege dintre o perna din spuma de memorie, o perna din latex sau o combinatie a celor doua materiale.Memory foam-ul si latexul au proprietati care permit transferul rapid al umiditatii excesive, impiedica impregnarea mirosului si acumularea prafului ori a substantelor alergenice.

Pentru copii exista perne speciale, create pe dimensiunile mici ale capului acestora si cu o densitate mai mica, astfel incat forma pernei sa se adapteze la greutatea redusa a copilului. Pernele pentru copii sunt realizate din materiale naturale, care nu permit dezvoltarea microorganismelor, asadar nu exista pericolul deteriorii starii de sanatate.

Pentru o mai buna alegere a pernei, va invitam sa discutati cu unul dintre specialistii magazinului saltele-online.ro la numarul 0726.96.96.96 sau in showroom-urile noastre din Bucuresti si Constanta 

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.