Perna Latex Copii

Ekon

Forma ergonomica a acestei perne permite utilizarea ei pentru mentinerea coloanei in forma naturala atat in zona cefei cat si a gatului.

Mai multe detalii

111,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

Perna din latex destinata copiilor are o inaltime de 6,5 cm si o forma adecvata dimensiunilor mici ale capului si gatului la copil. De asemenea densitatea materialului este mai mica pentru a permite adaptarea formei la greutatea redusa a copilului.

Mentinerea in forma naturala a coloanei in zona cefei si a gatului permite eliminarea punctelor de presiune excesiva si o irigare mai buna a creierului, deci implicit un somn mai odihnitor, benefic corpului, si favorabil dezvoltarii corecte a coloanei.

Avantajul direct oferit de acest material este transferul rapid al umiditatii excesive aparute intre cap si perna in interiorul materialului. Ulterior dupa ce perna ramane libera aceasta umiditate se transfera in mediul inconjurator. Aceasta se realizeaza deoarece structura latexului este realizata dintr-o retea de celule intercomunicante (500 milioane celule/gram latex) si dintr-o retea desavarsita de canale pentru aer – verticale si orizontale, ce permit aerului sa circule prin materialul pernei. Cu cat suprafata de contact cu aerul este mai mare cu atat absorbtia si eliminarea umezelii este mai buna.

Acest fapt face perna sigura pentru copil, chiar si in cazul in care copilul doarme pe burta deoarece poate respira prin material.

Mediul alcalin, creat de latexul natural, nu permite dezvoltarea microorganismelor in perna.

Pernele din latex pentru copii au acoperire din bumbac 100%.

Avantaje:

  • Asigura o dezvoltare corect anatomica a copilului
  • Fabricate 100% din materiale naturale si curate din punct de vedere ecologic
  • Husa din bumbac 100%
  • Se muleaza complet dupa forma si greutatea capului
  • Sustine coloana vertebrala in pozitie corecta, eliminand punctele dureroase de tensiune
  • Somn sanatos si odihnitor
  • Permite transferul rapid al umiditatii excessive

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiuni: 40x30x6,5 cm
  • Forma ergonomica
  • Material latex antibacterian
Scrieţi o recenzie
Perna Latex Copii

Perna Latex Copii

Forma ergonomica a acestei perne permite utilizarea ei pentru mentinerea coloanei in forma naturala atat in zona cefei cat si a gatului.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.