Pilota Silver

Husa cu textil din bumbac 100%

Textilul utilizat corespunde standardului Oeko-Tex Standard 100

Mai multe detalii

216,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

2 ani

Perna este umpluta cu Nanofibra

Prin procedeul de suflarea a fibrelor extrem de mici în pilota si in pernă se obţine un efect asemănător pufului. Acestea sunt foarte fine şi mai mult mai delicate decât celelalte fibre din utilizarea standard, cunoscute sub denumirea de fibre suflate.

Pentru a te odihni cat mai bine este important sa alegi perna care iti ofera sustinere adaptata modului in care dormi. Calitatea somnului este influentata si de inaltimea pernei.

Astfel, cu cat gramajul creste cu atat perna va avea mai mult volum si ofera mai mult suport celor care obisnuiesc sa doarma pe spate sau pe o parte. Cu cat gramajul este mai mic, perna va fi mai plata si ofera sustinerea potrivita celor care dorm pe burta.

O perna adaptata pozitiei de dormit va permite relaxarea muschilor capului, cefei si umerilor si vei beneficia de un somn reparator.

O plapumă sau o pernă umplută cu fibre se poate spăla la maşină şi este adecvată pentru uscarea prin centrifugare, cu condiţia să respectaţi instrucţiunile. Pentru obţinerea celor mai bune rezultate, asiguraţi-vă că tamburul maşinii este suficient mare pentru ca plapuma sau perna să se poate mişca liber.

Scrieţi o recenzie
Pilota Silver

Pilota Silver

Husa cu textil din bumbac 100%

Textilul utilizat corespunde standardului Oeko-Tex Standard 100

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.