Produse noi

Vizualizare 1 - 4 din 4 produse
 • kaspia_pocket_spring

  Salteaua Kaspia Pocket Spring, este o saltea care nu necesita somiera sau palca PAL deoarece are in constructie o placa de OSB  ce le inlocuieste, matlasata dintr-o bucată cu miez POCKET SPRING. Sistemul de arcuri de diametru mic ambalate individual într-un buzunar textil și o legătură elastică între ele asigură o poziție perfectă de dormit.

  594,00 lei
  22 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • riviera_by_pierre_cardin

  Salteaua Riviera By Pierre Cardin din gama Magniflex este o saltea produsa in Italia de calitate premium cu fermitate medie. Spumă cu memorie în nucleu și matlasat in materialul textil pentru garantarea celei mai bune poziții de dormit.

  2 403,00 lei
  26 cm
  Duritate:
 • abbraccio_magniflex

  Pernă din spumă cu memorie, tehnologie Airyform® și design rafinat.Tehnologia Airyform® asigură o ventilație constantă și o circulație a aerului ce aduce o senzație de prospețime și un mediu de somn uscat.

  549,00 lei
  15 cm
 • royal_pocket_memory

  Este o saltea creata pentru a folosi facilitatile stratului de memory si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 062,50 lei 1 250,00 lei -15%
  32 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.