Saltea Antistres Cocos-Latex

6 Recenzi(e/ii)
Ekon

Aceasta saltea este recomandata persoanelor ce prefera saltelele de duritate medie+, si doresc o saltea cu flexibilitate foarte buna, realizata din materiale cu continut natural foarte ridicat.

Mai multe detalii

874,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

18 cm
115 kg
10 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
8
Gradul de circulatie al aerului:
9
Gradul de elasticitate:
7
Gradul de conform:
8
Comportament la miscare:
9

Materialele de baza sunt latexul, coaja nucii de cocos pentru miez, si husa termo-bumbac 70% + 30% vascoza.

Caracteristica speciala a saltelei Antistres Latex-Cocos este flexibilitatea marita a saltelei datorita celor trei straturi de latex de 4 cm la care se intercaleaza 2 straturi de cocos de 2 cm. Rolul straturilor de cocos este de a sustine uniform coloana si a permite aerului sa circule rapid in interiorul saltelei (aceste straturi joaca rolul arcurilor in saltelele clasice).

Latexul natural se obtine din spumificarea laptelui extras din arborele de cauciuc. Latexul ofera saltelei flexibilitatea si elasticitatea. De asemenea fiind un material natural bazat pe celule deschise permite o circulatie excelenta a aerului in interior si are capacitatea de a absorbi umiditatea aparuta in zona de contact a corpului cu salteaua diminuind semnificativ aparitia transpiratiei.

Deformatia pe orizontala a latexului e minima, are o elasticitate uniforma si nu are proprietati de dilatare. Coaja nucii de cocos este un material uscat ce se compacteaza in baie de lapte si latex, rezultand un material compact, dar flexibil, oferind saltelei rezistenta deosebit de necesara sustinerii corecte a corpului. Aceste straturi sunt lipite intre ele cu lapte natural de latex.

Rolul antistres rezulta din faptul ca materialele din care este facuta impiedica undele magnetice sa tensioneze corpul persoanei ce utilizeaza salteaua. Corpul, atunci cand este intins pe orizontala este bine sa fie detensionat magnetic. Tensniunile din corp pot genera in timp chiar cancer. Acest lucru este demonstrat medical. Polarizarea se creeaza la suprafata superioara a saltelei. exact unde sta corpul. Materialele din care este facuta salteaua impiedica acest lucru.

Toate aceste caracteristici sunt atestate de analizele din laboaratoarele de specialitate.

Acest produs poate fi efectuat la orice dimensiune. Incepand cu dimensiunea 200x200 miezul saltelei se executa din bucati lipite.


Structura de fabricatie:

  • Husa exterioara bumbac si vascoza, realizata prin tehnologia impregnarii materialului textil cu extract natural pentru a creea proprietati antialergice
  • Strat de latex 4 cm cu proprietatea latex natur cu 5 zone de elasticitate cu densitatea de 64 Kg/m3
  • Miez de cocos 2 cm cu densitatea de 100 Kg/m3
  • Strat de latex 4 cm cu proprietatea latex natur cu 5 zone de elasticitate cu densitatea de 64 Kg/m3
  • Miez de cocos 2 cm cu densitatea de 100 Kg/m3
  • Strat de latex 4 cm cu proprietatea latex natur cu 5 zone de elasticitate cu densitatea de 64 Kg/m3


Caracteristici tehnice saltele Antistres:

Pentru aceste saltele sunt recomandate atat suporturile lamerale cat si paturile normale care ofera o aerisire corespunzatoare.

Latexul asigura o sustinere stabila in fiecare punct al corpului, lasa umerii si soldul sa se scufunde, in cazul dormitului pe o parte asigura usurarea coloanei vertebrale, protejand-o astfel in timpul odihnei.

Comfortabile

saltele confortabile

Structura speciala cu aerisire avansata a materialelor folosite si husele cu continut ridicat de bumbac ofera saltelelor un confort si senzatie placuta .


Elasticitate medie+ si aerisire buna

saltele elastice

Structura stratului de cocos ofera o elasticitate, ce este accentuata cu stratul de latex gros fiind un material mai compact, dar datorita caracterului natural permite o aerisire buna.

Ecologica

saltele ecologice

La fabricarea saltelelor folosim materiale reciclabile, in procesul tehnologic sunt eliminate materialele daunatoare sanatatii.


Umiditate controlata

umiditate controlata

Structura saltelelor din materiale naturale ajuta la absorbtia avansata a transpiratiei oferind o senzatie curata si micsorand posibilitatea de imbolnavire.


Igienica

saltele igienice

Husele de bumbac tratate cu solutii speciale din materiale naturale resping acarienii, protejeaza impotriva bacteriilor si ciupercilor.


Ortopedica

saltele ortopedice

Flexibilitatea cocosului latexat si elasticitatea latexului asigura saltelelor un efect ortopedic de nivel foarte inalt.

Placa de fibra de nuca de cocos

saltele cocos

Fibra de nuca de cocos este un material foarte dur cu densitate de 100 kg/mc. 
Fibrele sortate sunt presate in pachete si acoperite de lapte de latex fierbinte. Astfel rezulta un material foarte elastic si dur si in acelasi timp foarte rezistent.

Grosime saltele: 18 cm 

Garantia acestor saltele este de 10 ani pentru forma si 2 ani pentru materialele de acoperire

Nota 
2021-06-02

Solutii

initial am comandat alta saltea mai ferma la recomandarea medicului, dar a fost prea, asa ca am inlocuit salteaua cu antistres, sa dovedit extraordinara, putin cam grea.
Eu o recomad celor care dorm pe ferm

Nota 
2020-01-13

Excelent

Cel putin pentru mine este cel mai bun produs de pe piata romaneasca, sunt la a treia saltea si orecomand celor care doresc o saltea ferma.

Nota 
2019-03-12

Parere

@Zicerescu, nu confundam sintaxa cu ortografia precum.. cu prefectura,
In rest.. somn usor!

  • 0 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.
Nota 
2018-09-19

@el grande

el grande, las-o mai moale cu sintaxa pronumelui, ca pe alte situri cu pretentii nu apuci sa vezi saltelele de atatea "cearshafuri"! ia-o de la simplu la complex ca-l bagi pe cetatean in ceata...

Nota 
2018-03-03

@Vasle Alex

Alexe, sper ca dupa somnul odihnitor oferit de aceasta saltea minunata, sa inveti sa scrii corect romaneste. Caci, daca dormi precum scrii, n-o sa-ti mai luam laudele in considerare.

Nota 
2016-09-06

Interesanta saltea

Este ferma dar in acelasi timp elastica. Fibra de cocos este foarte ferma. Dorm pe ea de doua zile si ma simt foarte bine. I-mi place cum i-mi sustine coloana. Comanda rapida, livrare rapida, rexultate maxime. Este facuta in Romania, Bravo

Scrieti o recenzie !

Scrieţi o recenzie
 Saltea Antistres Cocos-Latex

Saltea Antistres Cocos-Latex

Aceasta saltea este recomandata persoanelor ce prefera saltelele de duritate medie+, si doresc o saltea cu flexibilitate foarte buna, realizata din materiale cu continut natural foarte ridicat.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.