Saltea Bellagio Latex

Bellagio este o saltea 100% latex natural Talalay de 24 cm inaltime. Este finisată cu capac Tencel detașabil și este disponibilă într-o senzație de confort moale, mediu sau ferm, saltea produsa in Anglia cu latex belgian.

Mai multe detalii

5 100,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

24 cm
130 kg
15 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
5
Gradul de circulatie al aerului:
9
Gradul de elasticitate:
9
Gradul de conform:
9
Comportament la miscare:
10

Latexul Talalay se conformează ușor la contururile corpului tău, ținându-ți spatele și coloana vertebrală întotdeauna în poziția corectă în timpul somnului.
Latexul natural este cel mai bun material utilizat în saltele de pat, are elasticitate, flexibilitate și durabilitate deosebite. Spre deosebire de latexul cu spumă de memorie nu se simte cald, deoarece este construit cu canale verticale de aer care permit circulația liberă a aerului în saltea, oferind un mediu neutru la temperatură. Latexul este benefic pentru persoanele cu probleme la spate, deoarece oferă sprijin instantaneu atunci când vă deplasați în orice poziție în care dormiți. Latexul Talalay vă permite mușchilor să se relaxeze oferind suport ridicător și ameliorare fără presiune.
Latexul Talalay permite mușchilor să se relaxeze oferind suport ridicător și ameliorare fără presiune. Este proiectat cu structura de celule deschise care asigură un mediu neutru la temperatură. Latexul Talaly este un material bidimensional, care este atât de suport, cât și de reducere a presiunii.
Saltelele din latex Talalay oferă răspuns instantaneu la fiecare mișcare, atunci când vă deplasați, materialul răspunde imediat la noua dvs. poziție. De asemenea, este fără fund, chiar dacă dormi pe partea ta, corpul tău nu coboară într-un strat dur din saltea sau din baza patului.
Modul în care este fabricat latexul Talalay face ca aceste saltele să fie extrem de durabile, acesta fiind cel mai rezistent material utilizat în lenjerie de pat.
Această saltea naturală din latex este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii, poate fi folosită atât pe paturi cu paturi, cât și în paturi solide și este disponibilă în toate dimensiunile din Marea Britanie și continentală.

Latexul folosit în această saltea este certificat conform standardelor EuroLatex și OEKO TEX 100. Materialele textile utilizate în capacul saltelei sunt, de asemenea, certificate OEKO TEX 100.

Tehnologia latexului: Latex 100% natural realizat prin procesul Talalay.
Compoziție: 100% latex natural - fără halogen, metal și chimice.
Produs certificat OEKO TEX 100 Clasa 1. Produs certificat Eurolatex
Incendiu: Conform BS7177 și BS5852
Husă: Husă Tencel cu îngrijire ușoară Tencel cu tehnologie Actipro ™
Densitatea latexului: moale - 61 kg pe metru cub, 4,2kPa, mediu - 69 kg pe metru cub, 4,8 kPa sau fermă - 86 kg pe metru cub, 5,8 kPa
Zonele de confort: 5
Evaluarea fermității: moale, medie sau fermă
Grosimea saltelei: Aproximativ 24 cm, miez de latex grosime de aproximativ 22 cm, cu capac acoperit matlasat

Transport gratuit

 

Scrieţi o recenzie
Saltea Bellagio Latex

Saltea Bellagio Latex

Bellagio este o saltea 100% latex natural Talalay de 24 cm inaltime. Este finisată cu capac Tencel detașabil și este disponibilă într-o senzație de confort moale, mediu sau ferm, saltea produsa in Anglia cu latex belgian.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.