Saltea Black Label

1 Recenzi(e/ii)
Ekon

Salteaua Black Label Latex a fost dezvoltata de Designerul italian Paolo Marketti. Husa exterioară a saltelei Black Label Latex este fabricată de ţesătură belgiană, îmbogăţită cu ioni de argint cu ajutorul unei nano-tehnologii unice – ArgentanoTM. Culoarea neagra a textilului imprima o nota de elegant si lux.

Mai multe detalii

1 380,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

Saltelele din latex sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

In cazul in care folositi aceasta saltea pe un pat cu fund din placa de PAL, salteaua va avea o duritate medie-ferma, iar in cazul in care folositi salteaua pe o somiera (ceea ce este cel mai recomandat) va avea o duritate medie-elastica.

Placa de latex are 18 cm grosime, densitatea de 80 kg/mc, compozitia 50% latex natural si 50% latex sintetic, cu perioada lunga de utilizare.

Placa este procesata in Bulgaria, indeplinind toate normele sanitare, antialergice, de securitate cerute de Uniunea Europeana.

Latexul este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). El are proprietati intrinseci antibacteriene si deodorizante (anihiland mirosul transpiratiei).

Intr-un gram de latex sunt cuprinse aproximativ 500 milioane de celule ce comunica intre ele ca o adevarata retea. Din aceasta cauza latexul permite o buna circulatie a aerului si evaporarea eficienta umezelii.

Astfel zona de contact dintre corp si saltea este permanent uscata. Umezeala este absorbita in interiorul saltelei si apoi este evaporate in aerul camerei.

Husa utilizata este dublu matlasata, fiind realizata dintr-un poliester special conceput antialergic si antibacterial, permeabil la aer si umezeala pentru a permite transferul catre si dinspre saltea. Tesatura este realizata de firma belgiana Bekaert Textil prin tehnolohia ArgentanoTM, insertia de microcapsule ce emit ioni de argint pentru a impiedica dezvoltarea acarienilor

Husa este prevazuta cu fermoar de detasare si lavabila chimic.

Aceste caracteristici permit crearea unei saltele anatomice, cu functii ortopedice si performante de confort la un inalt nivel atat pentru personae masive cat si pentru cele usoare.

Structura de fabricatie:

 •          Material de suprafata frotir
 •          Compozitie: Poliester 100%
 •          Acest material este un material fibro-poros ce permite absorbtia umezelii si disiparea acesteia de catre saltea
 •          Husa este tratato in sistemul ARGENTANOTM cu inserarea de capsule ce emit ioni de argint
 •          Husa din jerseú bumbac 100% pentru protectie, dotata cu fermoar
 •          Latex cu trei zone diferentiate, parte naturala si parte sintetica, greutate 80 kg/mc cu 5% toleranta
 •          Placa latex de 18 cm grosime, densitatea de 80 kg/mc, compozitia 50% latex natural si 50% latex sintetic, cu perioada extra lunga de utilizare

Caracteristici tehnice saltele Latex:

 •          Latexul este un burete natural spongios cu structura caracterizata de celule intercomunicante
 •          Este extras din lichidul care se scurge sub coaja arborelui de cauciuc
 •          Este un produs antialergic, permeabil pentru aer si umezeala, igienic, izolant, antibacterian, antisufocant
 •          Datorita delicatetei, confortului si elasticitatii pentru corp, salteaua din spuma de latex este considerata cea mai buna pentru odihna ideala
 •          Pentru protejarea sanatatii este esentiala o stare de igiena perfecta în timpul somnului. Acesta este motivul pentru care este recomandata salteaua de latex, fiind un produs natural si ecologic

 

Garantia 10 ani

Inaltimea 20 cm

Nota 
2018-02-22

Calitate

O saltea de calitate, o saltea de nota 10!
O saltea care merita toti banii!

Scrieti o recenzie !

Scrieţi o recenzie
Saltea Black Label

Saltea Black Label

Salteaua Black Label Latex a fost dezvoltata de Designerul italian Paolo Marketti. Husa exterioară a saltelei Black Label Latex este fabricată de ţesătură belgiană, îmbogăţită cu ioni de argint cu ajutorul unei nano-tehnologii unice – ArgentanoTM. Culoarea neagra a textilului imprima o nota de elegant si lux.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.