SALTEA ERGO NewFlex

Parallel

Salteaua  ERGO NewFlex este o saltea deosebita, realizata prin metoda de profilare a materialului UltraFlex HR. Astfel acest material este taiat in arcuri cu elasticitate diferita pentru a corespunde si sustine eficient diferitele parti ale corpului (cap, umeri, torace, sold, genunchi, etc).

Mai multe detalii

1 189,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

24 cm
100 kg
10 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
9
Gradul de circulatie al aerului:
9
Gradul de elasticitate:
9
Gradul de conform:
8
Comportament la miscare:
9

Structura de arcuri este placata cu un material ferm ce este un suport foarte bun pentru stratul urmator realizat din material vasco-elastic cu grosimea de 4 cm.

Materialul "cu memorie" are rolul de a egaliza punctele de presiune si de a permite o irigare sangvina foarte buna a muschilor corpului si a creierului.1. UltraFlex HR profilat

 • Placa de UltraFlex HR este un material creat pe celula deschisa pantru a permite ventilarea eficienta a saltelei.
 • Este un material ce isi pastreaza timp indelungat proprietatile de elasticitate si fermitate.
 • Profilarea acestei placi in sistem de arcuri cu dimensiuni si elasticitati diferite, dar component din aceeasi placa, confera o senzatie placuta de somn si odihna.

2. UltraFlex HR ferm

 • Placa de UltraFlex ferma ce acopera arcurile profilate cu grosimea de 4 cm.
 • Are rolul de a creea o sustinere buna si omogena pentru zona de confort aplicata deasupra (placa din material vascoelastic)

3. Material cu "memorie"

 • Placa de material vascoelastic cu grosimea de 4 cm are rolul de a egaliza punctele de presiune, de a sustine intr-un mod natural coloana si de a creea o amprenta eficienta pentru corpul nostru.
 • Materialul vascoelastic este un material ce raspunde nu numai la greutatea corpului ci si la temperatura acestuia (fiind un material termoreglabil).

Toata aceasta structura creaza o saltea cu duritate medie+ si cu un confort foarte bun de sustinere si relaxare. 

Structura Tehnica

 • Husa din bumbac organic triplu stratificat tratat cu extract natural, detasabila cu fermoar
 • Placa de material cu memorie cu grosimea de 4 cm
 • Placa de UltraFlex HR ferma cu grosimea de 4 cm
 • Arcuri profilate din UltraFlex HR elastic, cu 7 zone de elasticitate

Husa acestei saltele este executata din bumbac organic triplu stratificat pentru a permite aerului sa circule usor in interiorul textilului reducand considerabil umiditatea aparuta in zona de contact cu corpul uman.

Bumbacul organic a aparut datorita intolerantei alergice aparute la numeroase personane din cauza tratarii chimice excesive a culturilor.De asemenea s-a dovedit ca aceste culturi de bumbac organic protejeaza foarte bine solul si mediul inconjurator fiind 100% ecologice.

Bumbacul organic este pur si simplu crescut folosind metode cu impact redus asupra mediului inconjurator. Este exclusa folosirea substantelor toxice, pesticide si fertilizatori, in schimb punandu-se accentul pe o agricultura biologica.

Fermieri ecologici se bazeaza pe ingrasamintele organice, pe rotatia manuala a culturilor. Campurile sunt fertilizate in mod natural, insectele parazite sunt folosite pentru a controla in mod natural daunele recoltei, buruienile sunt inlaturate cu sapa sau cu tractorul.

Materialul astfel rezultat este foarte placut in contact cu pielea si o protejeaza in mod eficient. Husa este prevazuta cu fermoar si este lavabila chimic. 

Acest produs se livreaza in termen de pana la 30 zile.

Scrieţi o recenzie
SALTEA ERGO NewFlex

SALTEA ERGO NewFlex

Salteaua  ERGO NewFlex este o saltea deosebita, realizata prin metoda de profilare a materialului UltraFlex HR. Astfel acest material este taiat in arcuri cu elasticitate diferita pentru a corespunde si sustine eficient diferitele parti ale corpului (cap, umeri, torace, sold, genunchi, etc).

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.