Saltea King Line Princess

Parallel

Linia KING LINE a fost creată de designerii produselor NANI pentru a domina saltelele de clasa înaltă. Combinația de materiale a făcut ca produsul să fie căutat de cunoscătorii in domeniul relaxări.

Mai multe detalii

4 433,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

30 cm
110 kg
20 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
9
Gradul de circulatie al aerului:
10
Gradul de elasticitate:
10
Gradul de conform:
10
Comportament la miscare:
9
  • La saltelele cu lățimea de până la 120 cm oferim cadou 1 perna (la alegere din oferta noastra)
  • La saltelele cu lățime peste 120 cm oferim cadou 2 perne (la alegere din oferta noastra)

Modelul combină calitățile pozitive ale arcurilor individuale POCKET SPRING SYSTEM, POLYFLEX și MEMORY FOAM. Miezul de înaltă tehnologie garantează un efect ergonomic maxim. Materialele au o structură deschisă microcelulară, asigurând o ventilație in adâncime. Miezul saltelei îl face universal aplicabil pentru diferite greutăți sau modele de somn.

Individualitatea și preferințele personale sunt îmbunătățite de LATEX și MEMORY FOAM adăugate tehnologic în zona de contact. Unicitatea asimetrică creată predispune la căutarea și găsirea mediului perfect de dormit.

LATEX FOAM durabil și confortabil distribuie greutatea pe intreaga suprafata de contact. SPUMA de MEMORIE termoactivă ultra-densă este modelată doar de curbele și de temperatura corpului. Mediul de dormit, indiferent de partea preferată a saltelei care se utilizeaza, elimina punctele de presiune, suprasolicitare sau suport insuficient.Husa saltelei este cusută cu un strat de fibre termice siliconate cu linii elegante selectate.

Salteaua King Line Princess este o saltea cu doua fete, una pentru vara, cu proprietati de racire datorate Latexului, si aerisiri foarte bune, datorat miezului din arcuri impachetate individual, favorabil pentru noptile calde de vara. Fibrele sintetice cu conductivitate termică extrem de ridicată creează o senzație de răcire plăcută la atingere. Pe partea opusa, partea de iarna, stratul de MEMORY FOAM reactioneaza la temperatura corpului si incalzinduse, creeand un mediu confortabil ideak pentru noptile reci de iarna.

Scrieţi o recenzie
Saltea King Line Princess

Saltea King Line Princess

Linia KING LINE a fost creată de designerii produselor NANI pentru a domina saltelele de clasa înaltă. Combinația de materiale a făcut ca produsul să fie căutat de cunoscătorii in domeniul relaxări.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.