Saltea Latex Coir Dual Comfort

Saltea din latex natural și nucă de cocos cu două părți - fermă și medie. Finisat cu acoperire din bumbac organic și lână. Ideal pentru persoanele care au nevoie de sprijin ortopedic și suprafață de dormit rezistentă.

Mai multe detalii

5 292,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

20 cm
105 kg
15 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
9
Gradul de circulatie al aerului:
9
Gradul de elasticitate:
8
Gradul de conform:
9
Comportament la miscare:
9

Salteaua Latex Coir Dublu Comfort are 20cm grosime și este realizată cu latex natural, nucă de nucă de cocos, înveliș organic de bumbac matlasat cu lână de merino organică, salteaua oferă sprijin ferm.

Această saltea cu trei straturi cuprinde latex natural cu grosimea de 5cm (partea tare), în mijloc 5 cm cocos și 8 cm din latex natural (partea medie). Textilul gros matlasat și acoperirea din bumbac organic adaugă un nivel ridicat și o suprafața comfortabila pentru dormit.
Stratul de nucă de cocos oferă un sprijin ferm, o respirabilitate mai mare și o ventilație excelentă. Fibra de bobină este foarte dură, elastică și puternică. Cu greu se deteriorează, în timp și are proprietăți de control al temperaturii.
Cele două straturi de latex natural sunt cu grosime diferită, ceea ce înseamnă că puteți alege senzația de confort preferată. Dacă găsiți o parte a saltelei este puțin prea fermă, întoarceți-o și vă puteți bucura de un suport mai moale și mai blând al stratului de latex mai gros.
Latexul natural este confecționat din seva din cauciuc și este cel mai bun material utilizat în așternut. Este biodegradabil și are o elasticitate și flexibilitate deosebite și se conformează instantaneu formei corpului tău oferind confort sporit și suport excelent. Este respirabil în mod natural, eliminând transpirația și supraîncălzirea.
Lâna de merino ecologică din salteaua noastră este certificată GOTS (Standard Organic Textile Standards) și are o senzație de mătase foarte moale. Lâna este antialergică și rezistentă la acarieni, este, de asemenea, un excelent reglator termic, vă menține răcoros vara și căldură iarna.
Bumbacul organic pe care îl folosim este, de asemenea, certificat GOTS, adaugă pur și simplu punctul final la această saltea fantastică.
Salteaua din latex este fabricată manual în Londra și este potrivită pentru toate bazele cu șipci și divan și este disponibilă în toate mărimile standard din Regatul Unit și pe comandă.

Scrieţi o recenzie
Saltea Latex Coir Dual Comfort

Saltea Latex Coir Dual Comfort

Saltea din latex natural și nucă de cocos cu două părți - fermă și medie. Finisat cu acoperire din bumbac organic și lână. Ideal pentru persoanele care au nevoie de sprijin ortopedic și suprafață de dormit rezistentă.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.