Saltea Lovely

Aceasta saltea a fost conceputa ca o saltea matrimoniala ce trebuie sa multumeasca persoane cu gusturi si greutati diferite, atat persoane cu greutate mica cat si cele cu masa corporala mare. Se adreseaza atat cuplurilor tinere cit si celor mai in varsta.

Culorile si materialele alese creaza o senzatie foarte placuta, atat visual cit si tactil

Mai multe detalii

842,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: 021 444.06.44 / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

26 cm
115 kg
2 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
7
Gradul de circulatie al aerului:
6
Gradul de elasticitate:
8
Gradul de conform:
8
Comportament la miscare:
5

Partea superioara a saltelei (stratul de matlasaj si straturile succesive de spuma poliuretanica) actioneaza ca si o saltea elastica si confortabila si este menita sa creeze un suport confortabil pentru persoanele cu greutate redusa, in timp ce partea de mijloc (plasa de arcuri de 2,2 mm si feltrul de rezistenta mare) creeaza o structura ferma si rezistenta ce suporta foarte bine greutatea persoanelor cu masa corporala mare.

Din aceasta conceptie a rezultat o saltea placuta si echilibrata atat pentru persoanele ce doresc un suport ferm cat si pentru persoanele ce doresc un suport confortabil-moale.

Suprafata de acoperire este realizata dintr-o structura textila cu trei straturi, primul (de suprafata, este o tesatura moale de bumbac, al doilea (de mijloc) este o tesatura de fibra siliconizata si al treilea (de jos) este o tesatura rezistenta ce asigura ca textilul sa nu se lase (intinda).

Astfel a rezultat un material pufos si moale dar foarte rezistent Cele trei straturi succesive de material foarte elastic sunt destinate crearii unui suport foarte comod, pe cand plasa de arcuri (cu sarma de grosimea de 2,2 mm) realizeaza un suport dur si puternic

Destinatie: Persoanele masive (cu masa corporala mare) ce doresc un suport ferm si comod (asigurat de plasa de arcuri cu sarma otelita de 2,2 mm, stratul de feltru cu rezistenta mare si poliuretanul intaritor plasat intre randurile de arcuri). Arcurile folosite au structura bitronconica si au la extremitati diamerul de 9 cm, permitand sa creeze un contur fidel al corpului.

Aceste persoane nu au senzatia ingroparii in saltea ceea ce le asigura o miscare usoara si un somn odihnitor. Persoanele cu masa corporala medie sau redusa au un confort excelent asigurat de structura de matlasare si straturile succesive de poliuretan cu densitati si grosimi diferite, acestea creeand un strat foarte confortabil.

Inaltimea saltelei este de 26 cm
Garantia acestor saltele este de 2 ani.

 

Tratare material:

 1.        SANITIZET
 2.        Saltelele Lovely sunt anti-bacteriene si sunt tratate sa fie eficiente impotriva bacteriilor ciupercilor si altor microorganisme care ar putea fi daunatoare sanatatii familiei dvs, in special a copiilor. 

  Materialul Sanitized protejeaza salteaua dvs. si impotriva mirosurilor si petelor cauzate de microorganisme. Deasemenea, fiind unul din materialele de top in domeniul igienei si protectiei, materialul Sanitized va scapa de mucegai si ciuperci ce ar putea dauna saltelei.

 

 1.        RELAXTIC
 2.        Este un fapt cunoscut ca electricitatea statica scade calitatea si confortul somnului dvs, materialul tratat special Relaxtic elimina electricitatea statica creata si efectele negative care le are aceasta asupra sistemului nervos.

  Cu ajutorul tehnologiei Relaxtic, corpul se odihneste mai repede trezindu-va odihnit chiar si cu o durata de somn mai mica.
 3.        SMELLVEL
 4.        Textilul are inserat in fibra microcapsule. Multumita materialelor SmellWell si a capsulelor aromate salteaua dvs. va avea un miros proaspat, placut si de lunga durata

Structura tehnica :

 •          Textil de acoperire cu suprafata din bumbac, moale si pufos
 •          Trei straturi succesive de poliuretan de elasticitate si rezistenta mare, ce creaza un suport confortabil
 •          Plasa de arcuri tip Bonnel cu sarma de grosimea de 2,2 mm ce realizeaza o structura si un suport ferm
 •          Placa de poliuretan cu densitatea de 18Kg/mc asezata perimetral pe lateralul saltelei pentru a crea o margine antilasare
 •          Placi succesive de poliuretan cu densitatea de 18 kg/mc ce sunt asezete intre randurile de arcuri, pentru a crea o platforma ferma

 

AVANTAJE:

 •          Inaltime mare 26-28 cm
 •          Suport elastic si in acelasi timp ferm
 •          Material de acoperire foarte placut la atingere
 •          Saltea matrimoniala ce poate fi utilizata eficient atat de persoane cu masa corporala redusa cat si de cei cu masa corporala mare
Scrieţi o recenzie
Saltea Lovely

Saltea Lovely

Aceasta saltea a fost conceputa ca o saltea matrimoniala ce trebuie sa multumeasca persoane cu gusturi si greutati diferite, atat persoane cu greutate mica cat si cele cu masa corporala mare. Se adreseaza atat cuplurilor tinere cit si celor mai in varsta.

Culorile si materialele alese creaza o senzatie foarte placuta, atat visual cit si tactil

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.