Saltea Queen Star

Resta

Salteaua Queen Stars este un produs de exceptie datorita materialelor utilizate. Ea se adreseaza cumparatorilor ce pun pe primul loc confortul si sanatatea proprie.

Mai multe detalii

2 520,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

27 cm
150 kg
10 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
9
Gradul de circulatie al aerului:
9
Gradul de elasticitate:
10
Gradul de conform:
9
Comportament la miscare:
10

Ca si gama ROYAL a fost testata sase luni pe 20 de subiecti (cu sau fara afectiuni de coloana) pentru a vedea rezultatele concrete. S-au constatat ameliorari semnificative ale afectiunilor si toti subiectii au declarat un confoart de exceptie pentru somn.

Materialele utilizate au fost:

             -  Memory Foam cu densitatea  de 80 kg/m/3

             -  Material PureFlex permeabil la aer cu densitatea 40/40

             -  Husa din textile PureGold cu fir tors din Chasmir

 

MemoryFoam

In Romania se utilizeaza in general materiala cu densitatea 40-65 kg/m/3. Pentru aceasta saltea sa folosit un material MemoryFoam cu densitatea de 80 kg/m/3 pentru a crea o amprenta maleabila si foarte eficienta pentru sustinerea coloanei si eliminarea punctelor de presiune. Cu cat densitatea materialului este mai mare cu atat reactia lui este mai asemanatoare cu materialele Gel. Grosimea placii este de 7 cm si permite crearea unei amprente adanci.

 

PureFlex

Este un material poliuretanic cu celulatie deschisa (permeabil la aer) creat din materiale nonenvazive

Deoarece sustine o placa de MemoryFoam de 7 cm cu densitate foarte mare (80 kg/m/3) materialul are portanta di duritate mare ( 40/40), creaza un suport ferm in asa fel incat salteaua nu este moale, dar are un confort extraordinar. Grosimea placii este de 19 cm.

 

Husa PureGold

Husa din textile Pure Gold cu fir tors, din chasmir. Husa este realizata dintr-un material fin pentru a exista o interactiune rapida intre corp si materialul MemoryFoam. Husa este detasabila si lavabila.

 

Salteaua Queen Stars este un produs din gama de top realizata din materiale superioare calitativ si destinata persoanelor pretentioase si interesate de un produs ce protejeaza sanatatea si ofera un confort deosebit.

Salteaua Queen Stars a fost realizata dupa luni de studii si analize pe loturi de subiecti umani referitor la confort, sanatate si reactii diverse. A rezultat astfel o saltea de exceptie ce confera toate calitatile de care are nevoie pentru a genera un somn sanatos si odihnitor.

Este o saltea deosebita datorita materialelor naturale folosite cat si a tehnologiilor noi inglobate in tratarea acestora.

Ganditi-va la un mediu pufos si moale, confortabil si placut in care sa va odihniti si sa va relaxati si sa fiti sigur ca sanatatea va este protejata permanent. Aceasta este Salteaua Queen Stars. 


Structura de fabricatie:

·         Husa din textile Pure Gold cu fir tors, din chasmir. Husa este realizata dintr-un material fin pentru a exista o interactiune rapida intre corp si materialul MemoryFoam. Husa este detasabila si lavabila

·         Placa supraelastica cu celule intercomunicante cu grosimea de 19 cm si densitatea de 40 kg/mc

·         Placa de MemoryFoam cu grosimea de 7 cm si densitate 80 kg/m3


Conceptia saltelei a fost gandita si structurata pe fiecare componenta in parte

Husa de acoperire

·         Textilul utilizate este Chablis realizat prin tehnologia de impletire a firelor pentru a fi moale si pufos. Astfel a rezultat un material deosebit.

Placa MemoryFoam

·         Sub husa este instalata o placa de MemoryFoam cu grosimea de 7 cm si densitatea de 80 kg/m3. Rolul acestui material este de a crea o amprenta foarte eficienta a corpului pentru a elimina punctele de presiune excesiva. Aceasta se realizeaza indiferent daca dormiti pe burta, pe umar sau pe spate. Eliminarea punctelor de presiune excesiva nu permite strangularea vaselor de sange din acele zone, in schimb permite o irigare si o oxigenare foarte buna a muschilor si a creierului.

Placa Poliuretan supraelastic PureFlex cu celule intercomunicante

·         Aceasta placa are rolul de a crea un suport eficient pentru MemoryFoam (dur si elastic), in asa fel incat salteau poate fi folosita atat pe paturile cu somiera (lamele) cat si pe paturile cu placa de PAL sau lemn. Suportul este important si pentru asigurarea confortului, densitatea fiind de 40 kg/mc si cu o grosime de 19 cm.

Rezultatul acestor combinari de materiale este o protectie sanitara prin agenti naturali (lanolina), managementul eficient al umiditatii deoarece lana preia umiditatea din zona de contact cu corpul si o transfera in placa de PureFlex de unde este evaporata in atmosfera camerei. Totodata un confort deosebit realizat de placa de MemoryFoam, matlasajul husei si fibra moale si placuta a textilului Pure Gold din chasmir.

Caracteristici:

Lana Chasmir Australia

·         La nivel microscopic lana absoarbe umezeala. Fibra de lana are la suprafata acel strat cu tendinta de a respinge apa, iar la mijloc are un nucleu foarte poros. In “gaurile” acestui strat poros lana poate stoca minuscule picaturi de apa pana la 30% din greutatea ei. Astfel lana are capacitatea de a absorbi si transmite umezeala.

·         Lana toarsa (Worsted wool) este o lana rezistenta, cu fibra lunga, pieptanata, avand o suprafata tare. 90's 100's 110's 120's 150's 200's - reprezinta numarul de fire pe un inch si o metoda de a masura calitatea materialului. Cu cat este mai mare numarul cu atat materialul este mai moale si mai deosebit. Textilele de calitate folosesc un minim de 100s.

·         Avantajele unui textil de lana constau in rezistenta in timp, rezistenta la sifonare, fiind cele mai durabile de pe piata. Versatilitatea lanii duce la folosirea ei atat pentru fetele de iarna cat si de vara, avand abilitatea sa tina de cald iarna si sa fie racoroasa vara.

·         Lana este formata din 3 straturi. Primul, keratina, este o proteina iubitoare de umezeala si care exista in parul tuturor animalelor. Rolul ei este de a mentine o temperatura constanta a corpului. Iata principalul motiv pentru care lana este utila pentru bebelusi, sportivi sau pentru tine. Al doilea strat este un fel de “protectie” din solzisori. Acesti solzi se suprapun, se freaca intre ei si imping murdaria in afara. Astfel lana se auto-curata. Al treilea strat este o piele foarte subtire care tine umiditatea afara. Lana este destul de rezistenta la apa.

Scrieţi o recenzie
Saltea Queen Star

Saltea Queen Star

Salteaua Queen Stars este un produs de exceptie datorita materialelor utilizate. Ea se adreseaza cumparatorilor ce pun pe primul loc confortul si sanatatea proprie.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.