Saltea Yoga Fresh

Resta

Salteaua Yoga Fresh este destinata persoanelor cu o viata activa/sportiva, ce doresc un mediu de somn mediu-ferm si cu un control foarte bun al umiditatii, dar si confortabil. 

Mai multe detalii

1 304,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: 021 444.06.44 / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

22 cm
110 kg
10 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
9
Gradul de circulatie al aerului:
8
Gradul de elasticitate:
8
Gradul de conform:
9
Comportament la miscare:
9

Pentru acesta s-au combinat efectele benefice ale latexului (controlul umiditatii), MemoryFom (confortul si eliminarea punctelor de presiune, duritatea suportului de poliuretan (portanta 35), husa tratata cu Aloe Vera (mediu antiacarieni).

Acest control al umiditatii este completat de banda 3D de aerisire rapida ce este montata perimetral pe marginile saltelei. Rolul benzii 3D este de a permite materialului sa respire mai eficient si mai rapid, avand in vedere ca placa de MemoryFoam este plasata dedesubtul placii de latex

 

Structura saltelei a fost conceputa astfel:

-       Placa de latex cu grosimea de 2 cm si densitatea  de 64 kg/mc, ce are rolul de a absorbi si a evacua umiditatea rezultata in zona de contact a corpului cu salteaua. Se stie ca atunci cand umiditatea este in exces se creaza o pelicula de transpiratie si apare efectul de supraincalzire. Placa de latex este matlasata in husa pentru a fi in contact direct cu corpul.

-       Placa de MemoryFoam cu grosimea de 2 cm si densitatea de 50 kg/mc ce are ca rol obtinerea unui confort foarte bun prin crearea unei amprente a corpului si eliminarea punctelor de presiune excesiva

-       Placa de poliuretan cu celula deschisa cu grosimea de 16 cm, densitatea de 30 kg/mc si portanta de 35 kPa

-       Banda 3D de aerisire rapida asezata perimetral pe laturile saltelei ce are rolul de a facilita ventilarea materialului MemoryFoam si a placii de poliuretan

 

Salteaua Yoga Fresh este o saltea medeie-ferma si poate fi utilizata atat pe suporturi lamelare cit si pe paturi cu placa de PAL sau lemn masiv. Datorita stratului de 2 cm de latex corpul nu se va invelit foarte mult de MemoryFoam. Persoanele ce nu le place senzatia de afundare sau transpira mai mult este o alternativa foarte buna.

 

 

Structura de fabricatie:

 •          Husa de acoperire din textil 3D antialergic, cu capsule de Aloe Vera inserate in fibra de textil, matlasata cu placa de latex cu grosimea de 2 cm
 •          Placa de MemoryFoam cu grosimea de 2 cm si densitatea de 50 kg/mc
 •          Placa din material cu celule deschise cu grosimea de 16 cm si densitatea de 30 kg/mc
 •          Banda 3D de aerisire rapida montata perimetral pe laturile saltelei

 

 

Latex – Caracteristici tehnice saltele Latex:

 •          Latexul este un burete natural spongios cu structura caracterizata de celule intercomunicante, intr-un gram de latex sunt 500 milioane celule.
 •          Este extras din lichidul care se scurge sub coaja arborelui de cauciuc
 •          Este un produs antialergic, permeabil pentru aer si umezeala, igienic, izolant, antibacterian, antisufocant
 •          Datorita delicatetei, confortului si elasticitatii pentru corp, salteaua din spuma de latex este considerata cea mai buna pentru odihna ideala
 •          Pentru protejarea sanatatii este esentiala o stare de igiena perfecta în timpul somnului. Acesta este motivul pentru care este recomandata salteaua de latex, fiind un produs natural si ecologic          

 

MemoryFoam

 •          Materialul MemoryFoam  cu grosimea de 2 cm este destul de inalt pentru a realiza functia de termoreglare in mod eficient.
 •          Functia de termoreglare inseamna realizarea amprentei corpului (presiunea exercitata de acesta) cat si reglarea temperaturii de contact (de aceea nu necesita strat de vara sau de iarna, fumctia de termoreglare).
 •          Amprenta duce la egalizarea punctelor de presiune exercitate asupra corpului, imbunatatind relaxarea si irigarea muschilor si a creierului.
 •          Densitatea materialului vascoelastic este de 50kg/mc.

 

Aloe Vera (microcapsule volatile)

 

Aloe Vera  binecunoscuta de secole ca "planta medicament" datorita efectului sau terapeutic extraordinar.
Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi" si o puneau printre darurile funerare inmormantate impreuna cu faraonii pentru a asigura, chiar si dupa moarte, sanatate spiritului faraonului. Medici celebri ai antichitatii si personalitati istorice remarcabile au fost fascinate de puterea curativa a acestei plante.
In ultimele decenii, cercetarea medicala a confirmat si a extins aria calitatilor curative atribuite "substantei cristaline si amare" din inima plantei Aloe.

Aloe Vera - o descoperire care i-a uimit pe specialistiIata in continuare lista componentelor identificate si studiate din gelul de Aloe Vera:
Lignina: penetreaza cu usurinta straturile superficiale ale pielii si are rolul foarte important de purtatoare a celorlalte componente binefacatoare ale gelului de Aloe Vera.
Saponina: cu efect dezinfectant.
Antrachinone (laxative): contine 12. Impreuna cu celelalte componente din gel asigura un efect analgezic, antibacterial, antifungic si antiviral.
Alanoina: efect laxativ, emetic.
Barbaloina: analgezic, efect laxativ slab.
Izobarbaloina: antibiotic, analgezic.
Acidul de Aloe: antibiotic, antialgic (acid aloetic)
Emodin de Aloe: antibacterial, laxativ.
Acid antilen: antivirotic.
Esterii acidului antilen: sedativi
Uleiuri volatile: analgezice, anestezice (artranolul si artrazenul, rezistanol).

Scrieţi o recenzie
Saltea Yoga Fresh

Saltea Yoga Fresh

Salteaua Yoga Fresh este destinata persoanelor cu o viata activa/sportiva, ce doresc un mediu de somn mediu-ferm si cu un control foarte bun al umiditatii, dar si confortabil. 

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.