Saltele

Saltele 

Sunt 44 produse.
Vizualizare 25 - 44 din 44 produse
 • saltea_ergofoam

  Salteaua OrtoFoam face parte din gama de saltele ce pot fi utilizate atat in scopuri medicale cat si de persoanele ce doresc sa doarma pe un suport ferm.Este compusa dintr-o placa de poliuretan pe celula deschisa cu grosimea de 16 cm si densitatea de 20kg/mc

  343,00 lei
  18 cm
  95 kg
  2 ani
  Duritate:
 • cocos_ultraflex

  Salteaua Cocos Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cocosul si cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea cu o fata ferma si una medie, si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn.

  552,00 lei
  21 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • sky_fresh_pocket

  Este o saltea creata pentru a folosi confortului arcurilor independente impachetate in caseta de textile la un prêt excelent. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie-, cu calitati superioare.

  681,00 lei
  21 cm
  90 kg
  2 ani
  Duritate:
 • Antistres_Latex_Cocos 26

  Ca si la salteaua Antistres Latex Cocos, acest model de saltea este recomandata persoanelor care prefera saltele de duritate medie/medie+ o saltea cu flexibilitate foarte buna, cu o inaltime de 26 cm, si realizata integral din materiale cu continut natural foarte ridicat

  720,00 lei 800,00 lei -10%
  26 cm
  105 kg
  7 ani
  Duritate:
 • cocos_standard

  Salteaua Cocos Standart combină elasticitatea, confortul şi durabilitatea saltelelor din latex, dar este întărită cu doua straturi suplimentare din fibra de cocos - un material natural, care oferă o duritate suplimentară. Saltelele au duritate medie+.

  723,45 lei
  18 cm
  95 kg
  10 ani
  Duritate:
 • memory_4_economico

  Salteaua Memory 4 Economico este in primul rand o saltea destinata persoanelor cu buget mic de investitii. S-a cautat sa se realizeze o saltea cu material de calitate medie-buna, cu un strat de memory consistent  (4cm), pentru asigurarea unui confort eficient.

  741,00 lei
  20 cm
  95 kg
  3 ani
  Duritate:
 • thai_spa

  Aceasta saltea face parte din categoria saltelelor realizate din materiale ECO. Materiale de baza fiind latexul, fibra de cocos si fibra de bambus. Calitatea si confortul pe care le ofera sunt deosebit de bune.

  761,60 lei 896,00 lei -15%
  20 cm
  100 kg
  8 ani
  Duritate:
 • aruba_memory

  Saltea ARUBA Memory Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

  842,00 lei
  23 cm
  95 kg
  5 ani
  Duritate:
 • fitness

  Saltelele ortopedice Fitness fac parte din familia saltelelor Lineanatura, cu continut de fibra de cocos si destinate persoanelor ce doresc un somn pe un suport ferm si totusi confortabil si sanatos.

  895,00 lei
  16 cm
  130 kg
  10 ani
  Duritate:
 • dream_latex_forte

  Saltelele din latex sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

  960,50 lei 1 130,00 lei -15%
  20 cm
  130 kg
  10 ani
  Duritate:
 • dream_latex_super_forte

  Saltelele din latex sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

  1 055,70 lei 1 242,00 lei -15%
  20 cm
  150 kg
  10 ani
  Duritate:
 • exclusive_pocket_latex

  Este o saltea deosebita, creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 187,00 lei
  30 cm
  110 kg
  2 ani
  Duritate:
 • bio_anistres_cocos_latex

  Aceasta saltea este recomandata persoanelor ce prefera saltelele de duritate medie+, si doresc o saltea cu flexibilitate foarte buna, realizata din materiale cu continut natural foarte ridicat. Materialele de baza sunt latexul natural, coaja nucii de cocos, termo-bumbac 100% natural + 30% vascoza.

  1 207,16 lei 1 341,29 lei -10%
  19 cm
  95 kg
  5 ani
  Duritate:
 • sky_memory_pocket

  Este o saltea create pentru a folosi confortului matrialului MemoryFoam si a arcurilor independente impachetate in caseta de textil. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 336,00 lei
  24 cm
  105 kg
  2 ani
  Duritate:
 • Stepin_2_Nature

  Secretul Stepin2Nature este ascuns în îmbinarea perfectă a diferitelor tipuri de poliuretan, îmbogățite cu minerale, care aduc efecte benefice somnului, refac balanța energetică și reduc stresul. În același timp ionizeaza și purifică aerul. Mulțumită folosirii mineralelor, poliuretanul are o protecție naturală antibacteriană.

  1 357,00 lei
  27 cm
  110 kg
  10 ani
  Duritate:
 • Saltea_natura

  Saltelele din latex natural sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul natural raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

  1 385,10 lei 1 539,00 lei -10%
  20 cm
  95 kg
  5 ani
  Duritate:
 • yoga_balance

  Salteaua Yoga Balance a fost proiectata ca o saltea universala perfecta. 

  1 422,00 lei 2 370,00 lei -40%
  28 cm
  120 kg
  7 ani
  Duritate:
 • lovely

  Aceasta saltea a fost conceputa ca o saltea matrimoniala ce trebuie sa multumeasca persoane cu gusturi si greutati diferite, atat persoane cu greutate mica cat si cele cu masa corporala mare. Se adreseaza atat cuplurilor tinere cit si celor mai in varsta. Culorile si materialele alese creaza o senzatie foarte placuta, atat visual cit si tactil

  1 710,00 lei
  26 cm
  115 kg
  2 ani
  Duritate:
 • latex_combo

  Salteaua COMBO Latex a fost gandita si realizata pentru a acoperi o plaja larga de cerinte  ale clientilor ce folosesc saltele din latex. Ea combina aerisirea realizata de placa din fibra de cocos, placa de latex natural sau placa de gel ce asigura o temperature scazuta in zona de contact sau calitatile latexului natural.

  1 876,00 lei
  26 cm
  100 kg
  10 ani
  Duritate:
 • queen_star

  Salteaua Queen Stars este un produs de exceptie datorita materialelor utilizate. Ea se adreseaza cumparatorilor ce pun pe primul loc confortul si sanatatea proprie.

  2 520,00 lei
  27 cm
  150 kg
  10 ani
  Duritate:

Sfaturi alegere saltea:

1. Salteaua nu trebuie sa fie pe post de hamac. Nu trebuie sa lase coloana vertebrala sa se curbeze accentuat. Deci nu trebuie sa fie prea moale.

2. Salteaua nu trebuie sa fie nici pe post de scandura (prea dura) decat in cazurile medicale. Atunci cand este prea dura greutatea organismului apasa puternic pe vertebrele lombare, creaza o tensiune ce va impiedica odihna si relaxarea coloanei vertebrale.

3. Salteaua trebuie sa nu fie un mediu prielnic pentru coloniile de acarieni ce sunt purtatoare de o multitudine de boli. Se stie ca in acele saltele netratate pot exista de la 1 milion pana la 10 milioane de astfel de vietati.

Acarienii in saltele:

Acarienii din saltea sunt invizibili, au 0,3 mm, se hranesc cu fragmente de epitelii descuamate din pielea umana, precum si cu alte materiale biologice. Mediul umed si cald reprezinta locul ideal in care se inmultesc.

Pentru a limita dezvoltarea lor, umiditatea relativa dintr-o incapere nu trebuie sa depaseasca 50%.

Acarienii, alergeni de interior, se intalnesc pe toata perioada anului si sunt responsabili pentru alergiile persistente.

Toate saltelele comercializate sunt tratate antiacarieni.

NU UITA:

Somnul mentine sanatatea ta si a familiei tale, in mod special copii trebuie sa utilizeze saltele corect realizate si din materiale adecvate.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.