Saltele

Saltele 

Sunt 55 produse.
Vizualizare 49 - 55 din 55 produse
 • kaspia_pocket_spring

  Salteaua Kaspia Pocket Spring, este o saltea care nu necesita somiera sau palca PAL deoarece are in constructie o placa de OSB  ce le inlocuieste, matlasata dintr-o bucată cu miez POCKET SPRING. Sistemul de arcuri de diametru mic ambalate individual într-un buzunar textil și o legătură elastică între ele asigură o poziție perfectă de dormit.

  594,00 lei
  22 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • royal_pocket_memory

  Este o saltea creata pentru a folosi facilitatile stratului de memory si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 250,00 lei
  32 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • FEELING_POCKET

  Cu noua saltea Feeling Pocket experimentezi cea mai naturala senzatie in timpul somnului, o experienta reconfortanat. Realizata doaar din materiale de calitate superioara, avand o structura complexa din arcuri pocket, spuma elastica HR si latex

  1 472,00 lei
  25 cm
  150 kg
  5 ani
  Duritate:
 • riviera_by_pierre_cardin

  Salteaua Riviera By Pierre Cardin din gama Magniflex este o saltea produsa in Italia de calitate premium cu fermitate medie. Spumă cu memorie în nucleu și matlasat in materialul textil pentru garantarea celei mai bune poziții de dormit.

  2 403,00 lei
  26 cm
  Duritate:
 • king_line

  Linia KING LINE a fost creată de designerii produselor NANI pentru a domina saltelele de înaltă calitate. Combinația de materiale utilizate a făcut ca salteaua KING LINE sa fie recunoscuta ca una din cele mai bune saltele pentru relaxare și somn.

  3 134,00 lei
  30 cm
  145 kg
  20 ani
  Duritate:
 • Organic_Latex_Hybrid

  Salteaua hibridă din latex organic este realizată cu latex Dunlop organic, arcuri individuale impachetate și capac organic.

  3 720,00 lei
  23 cm
  110 kg
  10 ani
  Duritate:
 • Bellagio_Latex

  Bellagio este o saltea 100% latex natural Talalay de 24 cm inaltime. Este finisată cu capac Tencel detașabil și este disponibilă într-o senzație de confort moale, mediu sau ferm.

  5 100,00 lei
  24 cm
  130 kg
  15 ani
  Duritate:

Sfaturi alegere saltea:

1. Salteaua nu trebuie sa fie pe post de hamac. Nu trebuie sa lase coloana vertebrala sa se curbeze accentuat. Deci nu trebuie sa fie prea moale.

2. Salteaua nu trebuie sa fie nici pe post de scandura (prea dura) decat in cazurile medicale. Atunci cand este prea dura greutatea organismului apasa puternic pe vertebrele lombare, creaza o tensiune ce va impiedica odihna si relaxarea coloanei vertebrale.

3. Salteaua trebuie sa nu fie un mediu prielnic pentru coloniile de acarieni ce sunt purtatoare de o multitudine de boli. Se stie ca in acele saltele netratate pot exista de la 1 milion pana la 10 milioane de astfel de vietati.

Acarienii in saltele:

Acarienii din saltea sunt invizibili, au 0,3 mm, se hranesc cu fragmente de epitelii descuamate din pielea umana, precum si cu alte materiale biologice. Mediul umed si cald reprezinta locul ideal in care se inmultesc.

Pentru a limita dezvoltarea lor, umiditatea relativa dintr-o incapere nu trebuie sa depaseasca 50%.

Acarienii, alergeni de interior, se intalnesc pe toata perioada anului si sunt responsabili pentru alergiile persistente.

Toate saltelele comercializate sunt tratate antiacarieni.

NU UITA:

Somnul mentine sanatatea ta si a familiei tale, in mod special copii trebuie sa utilizeze saltele corect realizate si din materiale adecvate.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.