Saltele cu Arcuri Independente

Saltele cu Arcuri Independente 

Sunt 9 produse.
Vizualizare 1 - 9 din 9 produse
 • aruba_pocket

  Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

  598,00 lei
  23 cm
  95 kg
  5 ani
  Duritate:
 • sky_fresh_pocket

  Este o saltea creata pentru a folosi confortului arcurilor independente impachetate in caseta de textile la un prêt excelent. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie-, cu calitati superioare.

  681,00 lei
  21 cm
  90 kg
  2 ani
  Duritate:
 • aruba_memory

  Saltea ARUBA Memory Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

  842,00 lei
  23 cm
  95 kg
  5 ani
  Duritate:
 • FEELING_POCKET

  Cu noua saltea Feeling Pocket experimentezi cea mai naturala senzatie in timpul somnului, o experienta reconfortanat. Realizata doaar din materiale de calitate superioara, avand o structura complexa din arcuri pocket, spuma elastica HR si latex

  1 030,40 lei 1 472,00 lei -30%
  25 cm
  150 kg
  5 ani
  Duritate:
 • karma_pocket

  Salteaua KARMA este un produs conceput astfel încât să îți ofere somnul necesar dupa o zi de munca. Este o saltea ideala pentru dormit, oferit de confortul oferit de arcurile cu 7 zone ambalate individual combinat cu spumele poliuretanice flexibile speciale. Rasfatati-va cu aceasta saltea cu arcuri pocket cu 7 zone de confort care va va schimba modul de a...

  1 129,10 lei 1 613,00 lei -30%
  26 cm
  120 kg
  5 ani
  Duritate:
 • royal_pocket_latex

  Este o saltea creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 250,00 lei
  28 cm
  110 kg
  2 ani
  Duritate:
 • sky_latex_poket

  Este o saltea creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textil. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 291,00 lei
  24 cm
  95 kg
  2 ani
  Duritate:
 • pocket_latex

  Aceasta saltea a fost realizata in urma unor cercetari specializate pentru a obtine o elasticitate foarte buna si o ventilatie de calitate.Solutia a fost realizarea unei saltele bazate pe arcuri de latex cu 7 zone de elasticitate diferite si a unei zone speciale pentru umeri.

  1 562,30 lei 1 838,00 lei -15%
  20 cm
  105 kg
  10 ani
  Duritate:
 • exclusive_pocket_latex

  Este o saltea deosebita, creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 792,00 lei
  34 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:


Acest tip de saltele a fost conceput ca o solutie ergonomica pentru sustinerea organismului in forma sa naturala. Asadar, putem spune despre saltelele cu arcuri independente ca ofera un suport adecvat pentru coloana vertebrala, facandu-le potrivite pentru orice tip de persoana.

Dormim pe o saltea de pat aproximativ 33% din viata, astfel ca este important ca aceasta sa fie realizata din materiale care nu pun in pericol sanatatea, de o calitate superioara. De asemenea, salteaua de pat trebuie sa se potriveasca cel mai bine nevoilor noastre si sa detina proprietatile necesare pentru promovarea un stil de viata sanatos, oferind, in acelasi timp, confort pentru corpul nostru.

Pentru a va bucura cat mai mult de un somn de calitate, incercati ca, pe langa salteaua potrivita, sa creati un mediu propice de odihna prin inlaturarea tuturor factorilor perturbatori din camera. Pastrati o temperatura sub 20 grade Celsius si relaxati-va, pentru a induce somnul.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu cele mai importante informatii privind cea mai buna saltea pentru dumneavoastra. Va invitam sa cititi si blogul saltele-online.ro, unde va asteptam cu informatii diverse despre cea mai variata gama de saltele.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.