Saltele cu Arcuri Independente

Saltele cu Arcuri Independente 

Sunt 13 produse.
Vizualizare 1 - 13 din 13 produse
 • kaspia_pocket_spring

  Salteaua Kaspia Pocket Spring, este o saltea care nu necesita somiera sau palca PAL deoarece are in constructie o placa de OSB  ce le inlocuieste, matlasata dintr-o bucată cu miez POCKET SPRING. Sistemul de arcuri de diametru mic ambalate individual într-un buzunar textil și o legătură elastică între ele asigură o poziție perfectă de dormit.

  643,00 lei
  22 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • sky_fresh_pocket

  Este o saltea creata pentru a folosi confortului arcurilor independente impachetate in caseta de textile la un prêt excelent. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie-, cu calitati superioare.

  775,00 lei
  23 cm
  90 kg
  3 ani
  Duritate:
 • Forte_Pocket_Lux

  Salteaua LUX Forte este o saltea destinata persoanelor ce doresc un support ferm si inalt, aceasta avand o grosime de 30 cm. Salteaua este realizata din arcuri independente bitronconice de tip HERCULE, cu diametru de 72 mm, din sarma otel-carbon cu grosimea de 2,2 mm. 

  902,00 lei
  30 cm
  105 kg
  5 ani
  Duritate:
 • superortopedica_memory

  Salteaua SuperOrtopedica Lux Memory este o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil (datorita stratului de 4 cm de memoryfoam). 

  996,00 lei
  30 cm
  105 kg
  4 ani
  Duritate:
 • aruba_pocket

  Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

  1 089,00 lei
  23 cm
  95 kg
  5 ani
  Duritate:
 • sky_memory_pocket

  Este o saltea create pentru a folosi confortului matrialului MemoryFoam si a arcurilor independente impachetate in caseta de textil. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 195,00 lei
  24 cm
  105 kg
  2 ani
  Duritate:
 • aruba_memory

  Saltea ARUBA Memory Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

  1 196,00 lei 1 495,00 lei -20%
  23 cm
  95 kg
  5 ani
  Duritate:
 • sky_latex_poket

  Este o saltea creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textil. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 301,00 lei
  27 cm
  95 kg
  2 ani
  Duritate:
 • exclusive_pocket_latex

  Este o saltea deosebita, creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 745,80 lei 2 494,00 lei -30%
  34 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • royal_pocket_latex

  Este o saltea creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie+, cu calitati superioare.

  2 408,00 lei
  33 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • royal_pocket_memory

  Este o saltea creata pentru a folosi facilitatile stratului de memory si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  2 601,00 lei
  32 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • king_line_princess

  Linia KING LINE a fost creată de designerii produselor NANI pentru a domina saltelele de clasa înaltă. Combinația de materiale a făcut ca produsul să fie căutat de cunoscătorii in domeniul relaxări.

  4 433,00 lei
  30 cm
  110 kg
  20 ani
  Duritate:
 • Organic_Latex_Hybrid

  Salteaua Latex Organic Hibrid, din latex organic și arcuri individuale. Latexul Dunlop natural 100% organic elimina punctele de presiune, 2000 de arcuri pocket pe m2 imbricate individual oferă un sprijin ferm, iar husa din bumbac organic și lână organică ofera o experiență de somn cu adevărat naturală. 10 ani garantie. Saltelele noastre din latex sunt...

  5 593,00 lei
  23 cm
  110 kg
  10 ani
  Duritate:


Acest tip de saltele a fost conceput ca o solutie ergonomica pentru sustinerea organismului in forma sa naturala. Asadar, putem spune despre saltelele cu arcuri independente ca ofera un suport adecvat pentru coloana vertebrala, facandu-le potrivite pentru orice tip de persoana.

Dormim pe o saltea de pat aproximativ 33% din viata, astfel ca este important ca aceasta sa fie realizata din materiale care nu pun in pericol sanatatea, de o calitate superioara. De asemenea, salteaua de pat trebuie sa se potriveasca cel mai bine nevoilor noastre si sa detina proprietatile necesare pentru promovarea un stil de viata sanatos, oferind, in acelasi timp, confort pentru corpul nostru.

Pentru a va bucura cat mai mult de un somn de calitate, incercati ca, pe langa salteaua potrivita, sa creati un mediu propice de odihna prin inlaturarea tuturor factorilor perturbatori din camera. Pastrati o temperatura sub 20 grade Celsius si relaxati-va, pentru a induce somnul.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu cele mai importante informatii privind cea mai buna saltea pentru dumneavoastra. Va invitam sa cititi si blogul saltele-online.ro, unde va asteptam cu informatii diverse despre cea mai variata gama de saltele.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.