Saltele cu Arcuri Independente

Saltele cu Arcuri Independente 

Sunt 6 produse.
Vizualizare 1 - 6 din 6 produse
 • aruba_pocket

  Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

  598,00 lei
  23 cm
  95 kg
  5 ani
  Duritate:
 • sky_fresh_pocket

  Este o saltea creata pentru a folosi confortului arcurilor independente impachetate in caseta de textile la un prêt excelent. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie-, cu calitati superioare.

  681,00 lei
  21 cm
  90 kg
  2 ani
  Duritate:
 • aruba_memory

  Saltea ARUBA Memory Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

  842,00 lei
  23 cm
  95 kg
  5 ani
  Duritate:
 • sky_memory_pocket

  Este o saltea create pentru a folosi confortului matrialului MemoryFoam si a arcurilor independente impachetate in caseta de textil. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 162,00 lei
  24 cm
  105 kg
  2 ani
  Duritate:
 • royal_pocket_latex

  Este o saltea creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 172,00 lei
  25 cm
  110 kg
  2 ani
  Duritate:
 • exclusive_pocket_latex

  Este o saltea deosebita, creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 187,00 lei
  30 cm
  110 kg
  2 ani
  Duritate:


Acest tip de saltele a fost conceput ca o solutie ergonomica pentru sustinerea organismului in forma sa naturala. Asadar, putem spune despre saltelele cu arcuri independente ca ofera un suport adecvat pentru coloana vertebrala, facandu-le potrivite pentru orice tip de persoana.

Dormim pe o saltea de pat aproximativ 33% din viata, astfel ca este important ca aceasta sa fie realizata din materiale care nu pun in pericol sanatatea, de o calitate superioara. De asemenea, salteaua de pat trebuie sa se potriveasca cel mai bine nevoilor noastre si sa detina proprietatile necesare pentru promovarea un stil de viata sanatos, oferind, in acelasi timp, confort pentru corpul nostru.

Pentru a va bucura cat mai mult de un somn de calitate, incercati ca, pe langa salteaua potrivita, sa creati un mediu propice de odihna prin inlaturarea tuturor factorilor perturbatori din camera. Pastrati o temperatura sub 20 grade Celsius si relaxati-va, pentru a induce somnul.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu cele mai importante informatii privind cea mai buna saltea pentru dumneavoastra. Va invitam sa cititi si blogul saltele-online.ro, unde va asteptam cu informatii diverse despre cea mai variata gama de saltele.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.