Saltele cu Latex

Saltele cu Latex 

Sunt 23 produse.
Vizualizare 1 - 23 din 23 produse
 • latex_economic

  Aceasta saltea a fost proiectata si realizata cu o tehnologie noua pentru a se obtine cel mai mic pret fara a pierde confortul oferit de saltelele din latex. 

  631,15 lei 971,00 lei -35%
  18 cm
  130 kg
  5 ani
  Duritate:
 • antistres_cocos_latex

  Aceasta saltea este recomandata persoanelor ce prefera saltelele de duritate medie+, si doresc o saltea cu flexibilitate foarte buna, realizata din materiale cu continut natural foarte ridicat.

  874,00 lei
  18 cm
  115 kg
  10 ani
  Duritate:
 • Antistres_Latex_Cocos 26

  Ca si la salteaua Antistres Latex Cocos, acest model de saltea este recomandata persoanelor care prefera saltele de duritate medie/medie+ o saltea cu flexibilitate foarte buna, cu o inaltime de 26 cm, si realizata integral din materiale cu continut natural foarte ridicat

  960,00 lei
  26 cm
  105 kg
  7 ani
  Duritate:
 • cocos_ultraflex

  Salteaua Cocos Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cocosul si cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea cu o fata ferma si una medie, si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn.

  971,00 lei
  21 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • latex_lux

  Saltelele cu miez din latex sunt saltele foarte confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, fiind autonivelant, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural si corect coloana.

  1 017,00 lei 1 356,00 lei -25%
  20 cm
  95 kg
  10 ani
  Duritate:
 • antistres_12

  Salteaua Antistres 12, este o saltea recomandata persoanelor ce prefera saltelele ferme, doresc o saltea cu flexibilitare redusa, realizata din materiale cu continut ridicat.

  1 173,00 lei
  12 cm
  110 kg
  10 ani
  Duritate:
 • latex_ultraflex

  Salteaua Latex Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea medie-ferma si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn.

  1 277,00 lei
  21 cm
  120 kg
  10 ani
  Duritate:
 • sky_latex_poket

  Este o saltea creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textil. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 301,00 lei
  27 cm
  95 kg
  2 ani
  Duritate:
 • thai_spa

  Aceasta saltea face parte din categoria saltelelor realizate din materiale ECO. Materiale de baza fiind latexul, fibra de cocos si fibra de bambus. Calitatea si confortul pe care le ofera sunt deosebit de bune.

  1 435,20 lei 1 794,00 lei -20%
  20 cm
  100 kg
  8 ani
  Duritate:
 • yoga_latex_cocos

  Salteaua Yoga Latex Cocos face parte din gama saltelelor ferme si foarte ferme ce sunt destinate persoanelor cu afectiuni de coloana, acelor care doresc un mediu de somn ferm sanatos (materialele utilizate fac parte din categoria “human friendly”). 

  1 599,00 lei
  20 cm
  105 kg
  7 ani
  Duritate:
 • dream_latex_forte

  Saltelele din latex sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

  1 654,00 lei
  20 cm
  130 kg
  10 ani
  Duritate:
 • dream_latex

  Saltelele din latex sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

  1 679,00 lei
  20 cm
  95 kg
  10 ani
  Duritate:
 • exclusive_pocket_latex

  Este o saltea deosebita, creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie, cu calitati superioare.

  1 745,80 lei 2 494,00 lei -30%
  34 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • memorylatex_lux

  Aceasta saltea este realizata din combinarea a doua materiale (latex si memoryfoam) Astfel a rezultat o saltea elastica, cu calitatile de a crea amprenta corpului cu egalizarea si eliminarea punctelor de presiune si o circulatie excelenta a aerului.

  1 999,00 lei
  20 cm
  95 kg
  10 ani
  Duritate:
 • memory_latex

  Aceasta saltea este realizata din combinarea a doua materiale (latex si memoryfoam) precum si acoperirea acestora cu un material revolutionar 3D. Astfel a rezultat o saltea elastica, cu calitatile de a crea amprenta corpului cu egalizarea si eliminarea punctelor de presiune si o circulatie excelenta a aerului prin folia de material 3D.

  2 399,00 lei
  20 cm
  95 kg
  10 ani
  Duritate:
 • royal_pocket_latex

  Este o saltea creata pentru a folosi facilitatile latexului si a arcurilor independente impachetate in caseta de textile. Salteaua este destinata persoanelor ce doresc un suport de duritate medie+, cu calitati superioare.

  2 408,00 lei
  33 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • pocket_latex

  Aceasta saltea a fost realizata in urma unor cercetari specializate pentru a obtine o elasticitate foarte buna si o ventilatie de calitate.Solutia a fost realizarea unei saltele bazate pe arcuri de latex cu 7 zone de elasticitate diferite si a unei zone speciale pentru umeri.

  2 599,00 lei
  20 cm
  105 kg
  10 ani
  Duritate:
 • latex_combo

  Salteaua COMBO Latex a fost gandita si realizata pentru a acoperi o plaja larga de cerinte  ale clientilor ce folosesc saltele din latex. Ea combina aerisirea realizata de placa din fibra de cocos, placa de latex natural sau placa de gel ce asigura o temperature scazuta in zona de contact sau calitatile latexului natural.

  2 655,00 lei
  26 cm
  100 kg
  10 ani
  Duritate:
 • yoga_balance

  Salteaua Yoga Balance a fost proiectata ca o saltea universala perfecta. 

  3 689,00 lei
  28 cm
  120 kg
  7 ani
  Duritate:
 • king_line_princess

  Linia KING LINE a fost creată de designerii produselor NANI pentru a domina saltelele de clasa înaltă. Combinația de materiale a făcut ca produsul să fie căutat de cunoscătorii in domeniul relaxări.

  4 433,00 lei
  30 cm
  110 kg
  20 ani
  Duritate:
 • Latex_Coir_Dual_Comfort

  Saltea din latex natural și nucă de cocos cu două părți - fermă și medie. Finisat cu acoperire din bumbac organic și lână. Ideal pentru persoanele care au nevoie de sprijin ortopedic și suprafață de dormit rezistentă.

  5 292,00 lei
  20 cm
  105 kg
  15 ani
  Duritate:
 • Organic_Latex_Hybrid

  Salteaua Latex Organic Hibrid, din latex organic și arcuri individuale. Latexul Dunlop natural 100% organic elimina punctele de presiune, 2000 de arcuri pocket pe m2 imbricate individual oferă un sprijin ferm, iar husa din bumbac organic și lână organică ofera o experiență de somn cu adevărat naturală. 10 ani garantie. Saltelele noastre din latex sunt...

  5 593,00 lei
  23 cm
  110 kg
  10 ani
  Duritate:
 • Bellagio_Latex

  Bellagio este o saltea 100% latex natural Talalay de 25 cm inaltime. Este finisată cu capac Tencel detașabil și este disponibilă într-o senzație de confort moale, mediu sau ferm, saltea produsa in Anglia cu latex belgian.

  7 972,00 lei
  24 cm
  130 kg
  15 ani
  Duritate:

In forma sa cea mai simpla, o saltea din spuma de latex este prelucrata cu ajutorul componentelor interne ale arborelui de cauciuc. Salteaua din latex are nenumarate proprietati, fiind considerata o saltea potrivita pentru cei cu dureri minore de spate. In acelasi timp, salteaua din spuma de latex nu acumuleaza bacterii pe suprafata sa, inlaturand alergiilor, permite o buna circulatie a aerului, elimina transpiratia si mirosurile neplacute, promovand astfel un somn de calitate.aparitia

In general, saltelele din latex au o duritate medie+ si o flexibilitate foarte buna, conferindu-le o rezistenta la deformare foarte buna in timp. Pentru a alege salteaua din latex potrivita nevoilor dumneavoastra, va invitam sa ‚rasfoiti’ sectiunea dedicata saltelelor din spuma de latex.

Saltelele din latex, pot fi prelucrate la orice dimensiune(lungime, latime si grosime), atunci cand dimensiunea nu se regaseste in modulul de dimensiuni al produsului, se va face prin debitare, iar cand dimensiunea este mai mare decat ultima marime, se va face prin adaugare(prin lipitura)

Datorita rezistentei crescute a materialelor utilizate pentru realizarea acestor tipuri de saltele, pretul acestora este ceva mai ridicat, insa reprezinta o investitie pe termen lung, cu efecte benefice asupra sanatatii dumneavoastra. Fiecare saltea are o perioda de utilizare maxima mentionata in dreptul sau, dar, pentru o protectie optima, va recomandam schimbarea saltelei dupa 8 ani de zile, deoarece, in decursul anilor, aceasta poate suferi modificari care va pot afecta sanatatea. Expertii nostri in saltele va stau la dispozitie la 0726.96.96.96 pentru consiliere gratuita privind alegerea saltelei din latex potrivita.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.