Saltele cu Latex

Saltele cu Latex 

Sunt 21 produse.
Vizualizare 1 - 21 din 21 produse

In forma sa cea mai simpla, o saltea din spuma de latex este prelucrata cu ajutorul componentelor interne ale arborelui de cauciuc. Salteaua din latex are nenumarate proprietati, fiind considerata o saltea potrivita pentru cei cu dureri minore de spate. In acelasi timp, salteaua din spuma de latex nu acumuleaza bacterii pe suprafata sa, inlaturand aparitia alergiilor, permite o buna circulatie a aerului, elimina transpiratia si mirosurile neplacute, promovand astfel un somn de calitate.

In general, saltelele din latex au o duritate medie+ si o flexibilitate foarte buna, conferindu-le o rezistenta la deformare foarte buna in timp. Pentru a alege salteaua din latex potrivita nevoilor dumneavoastra, va invitam sa ‚rasfoiti’ sectiunea dedicata saltelelor din spuma de latex.

Datorita rezistentei crescute a materialelor utilizate pentru realizarea acestor tipuri de saltele, pretul acestora este ceva mai ridicat, insa reprezinta o investitie pe termen lung, cu efecte benefice asupra sanatatii dumneavoastra. Fiecare saltea are o perioda de utilizare maxima mentionata in dreptul sau, dar, pentru o protectie optima, va recomandam schimbarea saltelei dupa 8 ani de zile, deoarece, in decursul anilor, aceasta poate suferi modificari care va pot afecta sanatatea. Expertii nostri in saltele va stau la dispozitie la 021.444.06.44 pentru consiliere gratuita privind alegerea saltelei din latex potrivita.