Saltele cu Memory Foam

Saltele cu Memory Foam 

Sunt 14 produse.
Vizualizare 1 - 14 din 14 produse
 • superortopedica_memory

  Salteaua SuperOrtopedica Lux Memory este o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil (datorita stratului de 4 cm de memoryfoam). 

  251,55 lei
  26 cm
  105 kg
  4 ani
  Duritate:
 • fresh_classic_memory

  Salteaua Fresh Classic Memory este destinata persoanelor active, sportive ce doresc un mediu de somn ferm si comod in acelasi timp, dar nu comod in sensul de soft (moale si pufos). De aceea materialul MemoryFoam a acestor saltele nu are decat 2 cm grosime.

  385,95 lei 415,00 lei -7%
  18 cm
  110 kg
  3 ani
  Duritate:
 • memory_confort_7

  Salteaua Memory Comfort 7 este destinata persoanelor ce doresc un confort soft oferit de un strat mare de MemoryFoam (7 cm) asezat pe o placa ferma de material cu celula deschisa pentru controlul umiditatii. 

  700,80 lei 876,00 lei -20%
  25 cm
  115 kg
  8 ani
  Duritate:
 • memory_4_economico

  Salteaua Memory 4 Economico este in primul rand o saltea destinata persoanelor cu buget mic de investitii. S-a cautat sa se realizeze o saltea cu material de calitate medie-buna, cu un strat de memory consistent  (4cm), pentru asigurarea unui confort eficient.

  741,00 lei
  20 cm
  95 kg
  3 ani
  Duritate:
 • silver_memory

  Salteaua Silver Memory este destinata persoanelor ce doresc un confort foarte bun cu un suport ferm al coloanei vertebrale, dar in acelasi timp doresc si o protectie deosebita din punct de vedere al sanatatii. Aceasta saltea a fost realizata prin combinarea efectelor benefice ale materialului Memory Foam cu cel al tratarii husei cu fibra de argint si...

  760,80 lei 951,00 lei -20%
  22 cm
  110 kg
  10 ani
  Duritate:
 • aruba_memory

  Saltea ARUBA Memory Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

  842,00 lei
  23 cm
  95 kg
  5 ani
  Duritate:
 • fitness_4m

  Salteaua Memory Fitness 4Memory este destinata persoanelor ce doresc un somn pe un suport dur dar in acelasi timp confortabil si sanatos. Salteaua combina elementele de confort oferite de MemoryFoam cu duritatea fibrei de cocos si structura ferma si stabila a Ortocelului (material pe celula deschisa, cu o ventilatie foarte buna)

  851,90 lei 1 217,00 lei -30%
  20 cm
  115 kg
  10 ani
  Duritate:
 • saltea_silver_memory_6

  Salteaua Silver Memory este destinata persoanelor ce doresc un confort foarte bun cu un suport mediu al coloanei vertebrale, dar in acelasi timp doresc si o protectie sanitara deosebita din punct de vedere al sanatatii. Aceasta saltea a fost realizata prin combinarea efectelor benefice a matrialului Memory Foam cu cel al tratarii husei cu fibra de argint...

  947,86 lei 1 142,00 lei -17%
  22 cm
  110 kg
  10 ani
  Duritate:
 • memory_confort_5

  Salteaua Memory Comfort 5 este inclusa in categoria saltelelor cu confort ridicat si management al umiditati bine configurat. Segmentul de client destinat saltelei este preocupat de confort, suport mediu+, calitate ridicata a produsului si conformitate a materialelor specificate.

  1 182,00 lei
  23 cm
  105 kg
  8 ani
  Duritate:
 • yoga_balance

  Salteaua Yoga Balance a fost proiectata ca o saltea universala perfecta. 

  1 303,50 lei 2 370,00 lei -45%
  28 cm
  120 kg
  7 ani
  Duritate:
 • memory_latex

  Aceasta saltea este realizata din combinarea a doua materiale (latex si memoryfoam) precum si acoperirea acestora cu un material revolutionar 3D. Astfel a rezultat o saltea elastica, cu calitatile de a crea amprenta corpului cu egalizarea si eliminarea punctelor de presiune si o circulatie excelenta a aerului prin folia de material 3D.

  1 710,00 lei
  20 cm
  95 kg
  10 ani
  Duritate:
 • royal_seven

  Salteaua Royal Memory Seven este un produs din gama de top realizata din materiale superioare calitativ si destinat persoanelor pretentioase si interesate de un produs ce protejeaza sanatatea si ofera un confort deosebit.

  1 788,00 lei
  28 cm
  120 kg
  10 ani
  Duritate:
 • bahama_memory

  Salteaua Bahama Memory este un produs realizat din materiale superioare calitativ si destinat persoanelor pretentioase si interesate de un produs premium ce la ofera un somn odihnitor.

  1 865,00 lei
  27 cm
  120 kg
  20 ani
  Duritate:
 • king_line

  Linia KING LINE a fost creată de designerii produselor NANI pentru a domina saltelele de înaltă calitate. Combinația de materiale utilizate a făcut ca salteaua KING LINE sa fie recunoscuta ca una din cele mai bune saltele pentru relaxare și somn.

  3 134,00 lei
  30 cm
  145 kg
  20 ani
  Duritate:

Proiectata pentru prima data la mijlocul anilor 1960, pentru scaunele avioanelor NASA, spuma cu memorie este utilizata astazi pe scara larga in productia de saltele, datorita beneficiilor pe care aceasta le are pentru organism. Saltelele cu spuma de memorie preiau forma corpului, ca raspuns la caldura si presiunea aplicata pe aceasta, distribuind uniform greutatea corporala. Dupa eliminarea presiunii, salteaua cu spuma de memorie revine la forma sa initiala. Pe langa faptul ca protejeaza organismul impotriva impactului, aceasta este si extrem de confortabila, utilizarea spumei de memorie in medicina, pentru protezare, confirmand calitatile sale.

Achizitionand o saltea cu spuma de memorie veti oferi un suport adecvat organismului dumneavoastra, iar aceasta se explica prin faptul ca spuma de memorie este un material care, prin utilizare, previne afectiunile articulatiilor, permite o buna circulatie a aerului, eliminand transpiratia si mirosurile neplacute. De asemenea, saltelele cu spuma de memorie, puse la dispozitia dumneavoastra pe site-ul www.saltele-online.ro, sunt antifungice si antibacteriene, fiind inlaturat, asadar, pericolul aparitiei alergiilor sau a numeroase afectiuni ale pielii.

Pe site-ul nostru va oferim o gata diversificata de saltele cu spuma de memorie, de aceea va invitam sa rasfoiti sectiunea speciala si sa alegeti salteaua care vi se potriveste cel mai bine. Pentru consiliere personalizata privind alegerea saltelei, nu ezitati sa contactati expertul nostru in saltele la 021.444.06.44!

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.