Saltele cu Plasa de Arcuri

Saltele cu Plasa de Arcuri 

Sunt 5 produse.
Vizualizare 1 - 5 din 5 produse
 • Produs disponibil cu alte opțiuni
  ortopedica_lux

  Saltelele Ortopedice Lux sunt saltele de calitate buna oferite la un pret economic. Salteaua Ortopedica Lux are o structura ortopedica ferma, si este realizata pe structura de arcuri Bonell cu 5 spire, interconectate cu spirale de sarma din otel carbon. 

  462,00 lei
  21 cm
  95 kg
  3 ani
  Duritate:
 • superortopedica_lux

  Saltelele SuperOrtopedice Lux sunt saltele destinate persoanelor ce doresc un suport ferm (tare) dar in acelasi timp comod datorita sistemului de matlasaj.Salteaua este destinata si persoanelor cu dureri minore de spate (fara afectiuni permanente).Structura interna este realizata pe arcuri tip Bonell (sarma otel carbon tratata electric pentru a impiedica...

  846,00 lei
  26 cm
  105 kg
  3 ani
  Duritate:
 • Kaspia_Superortopedic

  Saltea anatomică, cu miez de arcuri tip BONEL, cu baza solida din OSB, produs 2 in 1 - saltea cu somiera in miezul saltelei

  915,00 lei
  22 cm
  110 kg
  3 ani
  Duritate:
 • superortopedica_lux_forte

  Salteaua LUX Forte este o saltea destinata persoanelor ce doresc un support ferm si inalt, aceasta avand o grosime de 30 cm. Salteaua este realizata din arcuri Bonell bitronconice de tip HERCULE, cu diametru de 72 mm, din sarma otel-carbon cu grosimea de 2,2 mm. 

  919,00 lei
  30 cm
  105 kg
  4 ani
  Duritate:
 • superortopedica_memory

  Salteaua SuperOrtopedica Lux Memory este o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil (datorita stratului de 4 cm de memoryfoam). 

  996,00 lei
  30 cm
  105 kg
  4 ani
  Duritate:

Saltelele cu plasa de arcuri au evoluat foarte mult in ultimii ani. Chiar daca raman unele dintre cele mai ieftine tipuri de saltele, fiind devansate de noile tehnologii de realizare a saltelelor, intre care saltelele cu memory foam (saltele cu spuma de memorie), saltele cu spuma din latex sau cu saltele din materiale bio, in magazinul nostru veti regasi saltele cu plasa de arcuri, ortopedice, recomandate persoanelor care doresc un suport mai ferm, care au dureri minore de spate.

Structura interna a saltelelor cu plasa interna de arcuri asigura o rezistenta mare in timp si ofera o senzatie placuta la sedere. Avand in vedere ca achizitionati o saltea pentru o perioada mai mare de timp, va recomandam sa testati mai multe produse, pentru a determina care vi se potriveste cel mai bine.

Cea mai buna saltea de pat este aceea care ofera un suport adecvat organismului dumneavoastra, promovand mentinerea unei stari de sanatate optime, salteaua de pat care se incadreaza in bugetul dumneavoastra disponibil. Nu uitati ca orice saltea are nevoie de ingrijire periodica, astfel va recomandam sa beneficiati de serviciile magazinului nostru pentru igienizarea anuala a saltelei dumneavoastra, astfel incat sa va bucurati de calitatile saltelei in fiecare zi.

Specialistii nostri in saltele va stau la dispozitie la numarul 021.444.06.44 si va asteapta in showroom-urile noastre din Bucuresti

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.