Saltele cu Spuma Poliuretantica

Saltele cu Spuma Poliuretantica 

Sunt 6 produse.
Vizualizare 1 - 6 din 6 produse
 • saltea_ergofoam

  Salteaua OrtoFoam face parte din gama de saltele ce pot fi utilizate atat in scopuri medicale cat si de persoanele ce doresc sa doarma pe un suport ferm.Este compusa dintr-o placa de poliuretan pe celula deschisa cu grosimea de 16 cm si densitatea de 20kg/mc

  343,00 lei
  18 cm
  95 kg
  2 ani
  Duritate:
 • orto_foam

  Salteaua OrtoFoam face parte din gama de saltele ce pot fi utilizate atat in scopuri medicale cat si de persoanele ce doresc sa doarma pe un suport ferm.Este compusa dintr-o placa de poliuretan pe celula deschisa cu grosimea de 16 cm si densitatea de 30kg/mc cu portanta ridicata, imbracata intr-un strat de protectie de TNT.

  449,00 lei
  18 cm
  100 kg
  5 ani
  Duritate:
 • dual_foam

  Precum spune si numele salteaua a fost conceputa ca o combinatie complementara din doua materiale diferite pentru o realizare deosebita.

  539,00 lei
  20 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • cocos_ultraflex

  Salteaua Cocos Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cocosul si cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea cu o fata ferma si una medie, si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn.

  552,00 lei
  21 cm
  110 kg
  5 ani
  Duritate:
 • latex_ultraflex

  Salteaua Latex Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea medie-ferma si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn.

  648,55 lei 763,00 lei -15%
  21 cm
  120 kg
  10 ani
  Duritate:
 • fitness

  Saltelele ortopedice Fitness fac parte din familia saltelelor Lineanatura, cu continut de fibra de cocos si destinate persoanelor ce doresc un somn pe un suport ferm si totusi confortabil si sanatos.

  895,00 lei
  16 cm
  130 kg
  10 ani
  Duritate:

Spuma poliuretanica, utilizata in realizarea saltelelor, are rolul de a crea confort si de a sustine in mod natural si eficient coloana. Salteaua din spuma poliuretanica este una dintre cele mai cautate tipuri de saltele, alaturi de cele realizate din latex si memory foam. Materialul consistent al saltelelor de acest tip nu permit corpului sa se afunde, facandu-le potrivite si pentru cei mai in varsta.

Specialistii nostri in saltele va recomanda, totusi, ca inainte de a face orice achizitie, sa testati mai multe saltele, timp de 15’ pentru fiecare, pentru a determina care este cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Incercati sa va asezati pe fiecare saltea de pat, care se incadreaza in bugetul dumneavoastra, in toate pozitiile in care obisnuiti sa dormiti.

Daca doriti sa aflati mai multe despre gama de saltele de pat oferite de magazinul nostru online, va invitam sa ne contactati la 021.444.06.44.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.