Silver Memory 7 zone

Miezul saltelei este realizat din spumă profilata cu structura celulei deschisa BodyCare®, oferindu-i o ventilație excelentă.

Model Silver Memory 7 Zones este o saltea ortopedică realizată din două fețe cu confort diferit.

Mai multe detalii

1 964,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: 021 444.06.44 / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

21 cm
95 kg
10 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
7
Gradul de circulatie al aerului:
8
Gradul de elasticitate:
9
Gradul de conform:
9
Comportament la miscare:
9
  • La saltelele cu lățimea de până la 120 cm oferim cadou 1 perna “Memory Anantomimca”
  • La saltelele cu lățime peste 120 cm oferim cadou 2 perne “Memory Anatomica”

Pe de o parte, modelul este realizat cu un strat suplimentar de spumă profilată cu 7 zone de confort, care creează senzația unui efect de masaj ușor. Acestea oferă confortul necesar corpului dumneavoastră în cele 7 zone cheie - cap, umeri, poziția corectă a spatelui, sprijin stabil pentru talie, bazin și coapse, confort pentru genunchi, zona gleznei și a picioarelor.

Pe cealaltă parte este un strat de spumă cu memorie, care reacționează la căldura corpului urmand curbele corpului, ajutând astfel la eliminarea tensiunii în diferite puncte. Câteva beneficii pe care stratul de spumă de memorie le oferă pentru un somn complet:

  - Ameliorează durerile din spate, protejează zona soldurilor și a umerilor

  - Potrivit pentru toate pozițiile de dormit

  - Izolează și absoarbe mișcările, în loc să le transmită prin saltea, ceea ce permite ambilor parteneri să doarmă liniștiti pe deplin.

Husa saltelei este fabricată din țesătură certificată cu fire de argint în material textil - limitează dezvoltarea bacteriilor și microorganismelor dăunătoare. Este detașabila și lavabila.

Pe lângă toate acestea, primiti cadou și o pernă anatomică, realizată din spumă de memorie 100%. Fata de pernă este din nou confecționată din material textil de lux cu fire de argint țesute, care o protejează de dezvoltarea bacteriilor și microorganismelor dăunătoare.

Acest lucru face ca această pernă să fie potrivită în mod special pentru un somn complet și sănătos. Dimensiunile pernei 50/30 cm, iar înălțimea sa este de 8 cm în partea inferioară și 10 cm în partea înaltă.

Inaltimea salteleli este de 21 cm.

Garantia oferita produsului este de 10 ani.

Scrieţi o recenzie
Silver Memory 7 zone

Silver Memory 7 zone

Miezul saltelei este realizat din spumă profilata cu structura celulei deschisa BodyCare®, oferindu-i o ventilație excelentă.

Model Silver Memory 7 Zones este o saltea ortopedică realizată din două fețe cu confort diferit.

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.