Saltea Memory Super Ortopedica

Salt Confort

Salteaua SuperOrtopedica Lux Memory este o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil (datorita stratului de 4 cm de memoryfoam). 

Mai multe detalii

766,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: 021 444.06.44 / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

30 cm
105 kg
4 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
7
Gradul de circulatie al aerului:
9
Gradul de elasticitate:
8
Gradul de conform:
8
Comportament la miscare:
9

Aceasta este realizata din arcuri independente bitronconice de tip HERCULE, cu diametrul de 72 mm, din sarma otel-carbon cu grosimea de 2,2 mm. 
Sarma otel-carbon este realizata prin tratare termica la curenti de inalta frecventa pentru a-i conferi o indelungata rezistenta si elasticitate. 

Perimetral pe marginea plasei de arc se pune o margine antilasare din spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX. 

Peste arcuri se aseaza (pe ambele fete) 2 straturi de plasa thermofelt cu densitatea de 1000 g/mp apoi un strat de placa poliuretanica cu densitatea de 28 kg/mc si o grosime de 2 cm pe o parte, si 4 cm pe partea cealalta pentru a crea o zona de suport eficienta. 

Peste stratatul de 2 cm este asezata o placa de MemoryFoam cu densitatea de 50 kg/mc si grosimea de 4cm. Astfel confortul este asigurat de cei 4 cm de Memory Foam ce preiau amprenta corpului si egalizeaza punctele de presiune, sustinand in mod natural coloana. Spuma viscoelastica fiind un material ce raspunde nu numai greutatii corpului ci si caldurii emise de acesta, fiind si termoreglabil totodata, va putea "amprenta" foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, pe spate sau pe lateral. 

Materialul exterior este realizat din 3 straturi dublu matlasat complet din bumbac peste care se insereaza un strat de vatelina cu densitatea de 200 g/m si TNT 12 g/mp. Intre randurile de arcuri sunt montate benzi din spuma poliuretanica pentru a atenua efectul de val(transmiterea miscarilor in corpul saltelei) si pentru a reduce indicele de elasticitate, este dotat cu fermoar pentru o igienizare mai usoara a husei saltelelei.

Structura tehnica: 

1. Material triplu matlasat din bumbac si strat de vatelina 200 g/m TNT 12 g/mp, si fermoar;
2. Placa poliuretanica cu grosimea de 4 cm si densitatea de 28 kg/mc pentru zona de sustinere; 
3. Strat de thermofelt cu densitate de 1000 g/mp; 
4. Plasa de arcuri independente bitronconice tip HERCULE cu diametru de 72 mm; 
5. Strat de thermofelt cu densitate de 1000g/mp; 
6. Placa poliuretanica cu grosimea de 2 cm si densitatea de 28kg/mc pentru zona de sustinere; 
7. Placa de MemoryFoam cu densitate de 50 kg/mc si grosimea de 4 cm pentru zona de confort; 
8. Material triplu matlasat din bumbac si strat de vatelina 200 g/m TNT 12 g/mp;  


Garantie saltea: 4 ani
Acest produs se livreaza GRATUIT in Romania.

Scrieţi o recenzie
Saltea Memory Super Ortopedica

Saltea Memory Super Ortopedica

Salteaua SuperOrtopedica Lux Memory este o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil (datorita stratului de 4 cm de memoryfoam). 

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.