Saltea Yoga Balance

Resta

Salteaua Yoga Balance a fost proiectata ca o saltea universala perfecta. 

Mai multe detalii

3 689,00 lei

TVA inclus

Comenzi telefonice: / 0728.96.96.96 / 0726.96.96.96

28 cm
120 kg
7 ani
Duritate:
Gradul pe punctele de presiune:
9
Gradul de circulatie al aerului:
9
Gradul de elasticitate:
9
Gradul de conform:
9
Comportament la miscare:
9
 • Este foarte buna pentru persoane cu masa corporala mare sau mica, pentru personane ce transpira excesiv in cursul noptii,
  pentru persoane ce doresc confortul oferit de materialul MemoryFoam, pentru personae ce doresc un suport ferm si pentru persoane cu afectiuni minore de coloana. Poate fi folosita atat pe sisteme lamelare cit si pe paturi cu placa de PAL sau lemn masiv.
  Pentru a reusi sa indeplineasca toate aceste cerinte s-au folosit in component latex, MemoryFoam, ActivFlex cu celulatie deschisa, Chasmir Pure Gold.
  Structura activa a saltelei Yoga Balance:
  -Husa Chasmir Pure Gold realizata din chasmir cu insertie de fibra de aur in vascoza pentru descarcarea energiei electrostatice acumulate in corp. Fermoar pentru detasarea si spalarea husei. Rolul acesteia este de a crea un mediu deosebit de placut (chasmir intretesut in vascoza) si de a descarca organismul de energia electristatica acumulata in timpul zilei (fibra
  de aur)
  -Placa de latex cu grosimea de 4 cm si densitatea de 65 kg/mc ce are rolul unui control eficient al umiditatii in zona de contact corp-saltea (prin ventilarea celulelor intercommunicate)
  -Placa de MemoryFoam de 65 DNS ce are rolul crearii amprentei corpului si eliminarea punctelor de presiune excesiva
  -Placa de ActivFlex cu celulatie deschisa si elasticitate mare. Densitatea de 30 Kg/mc si portnanta 35 kPa. Rolul acesteia este de a crea un suport ferm pentru saltea si eficient pentru ventilarea materialului.
  Salteaua are o duritate ferma dar in acelasi timp foarte confortabila, cu o grosime de 27 cm este pretabila pentru orice tip de pat (mai putin cele tip Asiatic, foarte joase)
  1.Chasmir
  a.Casmirul este un material extrem de moale si scump facut din lana caprei Kashmir, ce creste in India, Tibet, Turkistan, Iran, Iraq si China. Casmirul este lana ce creste sub stratul exterior aspru al parului caprei si este strans mai degraba prin pieptanare decat prin tundere.
  Doar cateva zeci de grame de casmir pot fi recoltate de la o capra pe an.
  Caracteristicile lanii casmir:
  - este un material de lux
  - este moale si usor si pufos
  - este foarte confortabil in orice climat, chiar si in cele calde
  Se spune ca doar cine are un material realizat in totalitate din casmir intelege de ce acesta este unul dintre cele mai luxoase si mai scumpe materiale din lume.
  Este atat de confortabil, moale si placut la atingere incat nu-ti mai vine sa te desparti de el. In paginile de istorie, casmirul ne este prezentat ca fiind o tesatura foarte apreciata si, ca urmare, foarte pretioasa. El semnifica frumusetea si bogatia.
 • In urma cu cateva sute de ani, cand inca nu se cunostea taina producerii lui, in schimbul alurilor de casmir, reginele si imparatesele europene ofereau negustorilor care le aduceau din indepartatul Orient, diamante si aur.
  Firele de par, neinchipuit de fine si matasoase, erau tunse, toarse, vopsite si impletite de catre mesterii talentati in tesaturi moi, foarte rezistente. Si in zilele noastre vechiul casmir continua sa fie apreciat si folosit de creatorii de moda din toata lumea pentru a realiza o imbracaminte frumoasa si eleganta sau tesaturi extrem de placute.
  Din ce cauza continua casmirul sa fie atat de scump? Chiar daca în prezent caprele sunt ingrijite si inmultite in crescatorii, este nevoie de lana data de patru capre, timp de un an, pentru a realiza un singur pulovar.
  2.Energie statica negativa
  a.Protectie antistatica
  Frecarea a doua obiecte poate transfera electroni de la un obiect la altul producand incarcare electrostatica ce adesea ne aduce prejudicii.Folosirea ce au o bunfibrei de aur ce are o buna conductibilitate electrica, permit dispersia acestor incarcari fara niciun efort sau pericol. De asemenea energia electrostatica duce la acumularea de praf si afecteaza organele interne ale corpului
  3.Latex
  a.Latexul este un material natural spongios cu structura caracterizata de celule intercomunicante, intr-un gram de latex sunt 500 milioane cellule.
  b.Este extras din lichidul care se scurge sub coaja arborelui de cauciuc
  c.Este un produs antialergic, permeabil pentru aer si umezeala, igienic, izolant, antibacterian, antisufocant
  d.Datorita delicatetei, confortului si elasticitatii pentru corp, salteaua din spuma de latex este considerata cea mai buna pentru odihna ideala
  e.Pentru protejarea sanatatii este esentiala o stare de igiena perfecta în timpul somnului.
  Acesta este motivul pentru care este recomandata salteaua de latex, fiind un produs natural si ecologic
  4.MemoryFoam
  a.Materialul MemoryFoam cu grosimea de 4 cm este destul de inalt pentru a realiza functia de termoreglare in mod eficient.
  b.Functia de termoreglare inseamna realizarea amprentei corpului (presiunea exercitata de acesta) cat si reglarea temperaturii de contact (de aceea nu necesita strat de vara sau de iarna, fumctia de termoreglare).
  c.Amprenta duce la egalizarea punctelor de presiune exercitate asupra corpului, imbunatatind relaxarea si irigarea muschilor si a creierului.
  d.Densitatea materialului vascoelastic este de 65kg/mc
  5.ActivFlex
  a.Materialul este o “spuma rece” cu o elasticitate foarte buna. Este realizat pe sistemul de celulatie deschisa pentru a facilita ventilatia si controlul umiditatii. Portanta materialului este mare si permite crearea unui support ferm
  Structura tehnica a saltelei Yoga Balance:
 • 1.Husa Chasmire Pure Gold, detajabila si lavabila separate.
  2.Placa de latex cu grosimea de 4 cm
  3.Placa de MemoryFoam ce grosimea de 4 cm
  4.Placa ActivFlex cu grosimea de 18 cm
Scrieţi o recenzie
Saltea Yoga Balance

Saltea Yoga Balance

Salteaua Yoga Balance a fost proiectata ca o saltea universala perfecta. 

Accept

Saltele-online.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.
Site-ul nostru foloseste sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.