La ce să fii atent când alegi o saltea cu arcuri individuale?

La ce să fii atent când alegi o saltea cu arcuri individuale?

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru un somn odihnitor, salteaua cu arcuri poate fi o opțiune demnă de luat în considerare. Aceasta este apreciată pentru suportul optim oferit coloanei vertebrale, dar și pentru durabilitatea îndelungată.

 

Descoperă mai departe care sunt aspectele de care să ții cont pentru a alege cea mai bună saltea cu arcuri individuale.

 

 

Numărul arcurilor

 

Salteaua cu arcuri împachetate individual se remarcă prin faptul că fiecare arc este îmbrăcat în material textil și se adaptează independent la forma corpului tău, pentru a reduce punctele de presiune și a-ți asigura un confort sporit.

 

Diferența o poate face numărul arcurilor, fiind de preferat să optezi pentru o saltea cu 300 de arcuri pe metrul pătrat, pentru a te bucura de o durabilitate ridicată.

 

În magazinul nostru găsești salteaua cu arcuri independente Organic Latex Hybrid, care are 2.000 de arcuri pe metrul pătrat. Arcurile sunt realizate din sârmă de oțel tratată termic, de 1,2 mm, care îi oferă o rezistență sporită. Prin urmare, aceasta se remarcă atât prin durabilitatea ridicată, cât și prin suportul optim pe care îl oferă.

 

 

Grosimea arcurilor

 

Un alt aspect la care să fii atent atunci când îți cumperi o saltea cu arcuri individuale este grosimea arcurilor. Dacă ai nevoie de o saltea mai moale, optează pentru una cu arcuri mai subțiri.

 

În cazul în care preferi una mai fermă, ai nevoie de arcuri mai groase, care îți va oferi un suport mai mare.

 

Îți dorești o saltea cu un suport mediu-ferm, care să îți asigure un confort ridicat? Atunci îți recomandăm Salteaua Exclusive Pocket, cu arcuri din sârmă oțelită cu un diametru de 1,7 mm și înălțimea de 16 centimetri.

 

Alături de arcurile Pocket, salteaua aceasta conține o placă de cocos de 2 centimetri și un strat de latex cu o grosime de 4 centimetri și 7 zone de elasticitate. Astfel, aceasta oferă un suport adecvat pentru cap, umeri, trunchi, șold și picioare.

 

 

Stratul utilizat deasupra arcurilor

 

Stratul utilizat deasupra arcurilor îmbunătățește considerabil calitatea unei saltele cu arcuri. De aceea, suntem un magazin de saltele care îți pune la dispoziție produse pe bază de latex sau spumă cu memorie, ce se adaptează la forma corpului tău și îți oferă o experiență personalizată de somn.

 

Spre exemplu, Salteaua Sky Memory Pocket are o structură cu arcuri din sârmă oțelită, ce au un diametru de 1,7 mm și un strat de memory foam de 2 centimetri. Grație spumei cu memorie, salteaua elimină punctele de presiune și asigură un somn odihnitor. În plus, ea contribuie la ameliorarea neplăcutelor dureri de spate.

 

Dacă preferi varianta cu latex, Salteaua Royal Pocket Latex se numără printre opțiunile pe care le poți alege din magazinul nostru. Stratul de latex cu 7 zone de confort este perfect pentru a te bucura de un suport ridicat și a diminua durerile lombare.

 

Pe Satele-Online.ro găsești o varietate de produse, care întrunesc cele mai exigente standarde. Iar dacă verifici secțiunea de reduceri, poți beneficia de discounturi atractive la produsele de care tu ai nevoie pentru un somn odihnitor.