Beneficii pentru sănătate ale saltelelor cu arcuri independente

Beneficii pentru sănătate ale saltelelor cu arcuri independente

Somnul contribuie semnificativ la sănătatea noastră. Ne ajută să ne reparăm corpurile și ne face să ne simțim mai alerti, mai energici și mai fericiți în timpul zilei. Obținerea unei cantități consistente de somn netulburat și de calitate nu trebuie să fie un vis exagerat, când există saltele cu arcuri independente. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți adăuga un arcuri la pasul dvs. în timpul zilei, investind într-o saltea cu arcuri individuale pentru noapte.

 

 

Puțin despre saltele cu arcuri individuale

O saltea cu arcuri individuale constă din arcuri care sunt împachetate individual în propriul buzunar din material textil. Funcționând independent de alte arcuri, fiecare arc răspunde numai dacă se aplică presiune în zona respectivă. Datorită acestei tehnici, o saltea cu arcuri individuale este unică în a oferi suport și răspuns personalizat pentru mai multe persoane de saltele din aceeași casă. Spre deosebire de salteaua cu plasă de arcuri, arcul buzunar nu transferă mișcarea către alte părți ale saltelei, deoarece acestea nu funcționează ca o unitate întreagă. Dar, în schimb, răspunde la presiunea aplicată de cel care doarme.

Saltea King Line Princess

 

 

Beneficiile saltelei cu arcuri individuale

Aleasă de obicei in hoteluri de 5 stele, o saltea cu arcuri individuale oferă lux, confort și sprijin personalizat pentru orice dormitor, de la cap până la picioare. Mai jos sunt enumerate principalele beneficii ale saltelei cu arcuri împachetate individual care pot aduce o schimbare în calitatea somnului:

 

Lipsa transferului de mișcare

Împărțiți patul cu un partener, copil sau animal de companie? Cu siguranță ați fi experimentat un transfer de mișcare care a avut posibil ca rezultat tulburarea somnului. Transferul de mișcare are loc atunci când simțiți mișcările sau presiunea aplicată de cealaltă persoană ce stă pe saltea, în timp ce împărțiți un pat.

Din fericire, cu o saltea cu arcuri individuale, vă puteți bucura de un transfer de mișcare mai mic sau aproape de zero, cu tehnologia sa individuală de arcuri care se mișcă independent atunci când se aplică presiune. Așadar, chiar dacă partenerul tău se întoarce, se ridică sau se sprijină cu cotul, sau copilul tău se aruncă și se întoarce pentru a găsi o poziție confortabilă de somn, te poți bucura totuși de un somn profund și netulburat, fără a fi înghiontit de mișcarea lui.

 

Suport lombar excelent

Unul dintre cele mai mari avantaje ale saltelei cu arcuri individuale este că oferă suport lombar la comandă prin conturarea formei naturale de S a coloanei vertebrale. Principalul beneficiu al saltelei cu astfel de arcuri este că arcurile reacționează independent la punctele de presiune ale corpului tău pe măsură ce te așezi pe saltea, oferind un sprijin personalizat pentru a menține coloana vertebrală aliniată. Acest lucru ajută la atenuarea oricăror dureri și dureri din corp și permite un somn odihnitor.

 

Potrivite pentru orice poziție de somn

Faptul ca se potrivește pentru orice poziție de somn este unul dintre cele mai apreciate avantaje ale unei saltele cu arcuri individuale de către cuplurile și familiile care dorm împreună cu copiii sau animalele de companie. Cu mai mulți membri care au necesități diferite de confort în timpul  somnului, o saltea cu arcuri împachetate individual absoarbe toate tensiunile musculare, menținând în același timp coloana vertebrală aliniată.

Indiferent dacă dormi pe burtă, pe lateral sau pe spate, o saltea cu arcuri individuale poate fi cea mai bună pentru tine, cu sprijinul ferm și constant pe care îl oferă. Simțiți-vă liberi să comutați între poziții în timpul somnului și să beneficiați de sprijin de aceeași calitate - fără a fi nevoie să vă reglați fizic salteaua. Arcurile individuale se sincronizează cu mișcarea dvs. pentru a vă asigura că există suficientă amortizare pentru a vă susține șoldurile, umerii și spatele aliniate corect.

 

Regleaza temperatura

Nimic nu este mai enervant decât un dormitor neaerisit și înăbușitor de cald care îți tulbură somnul. Se poate rezolva cu o saltea care nu reține căldura și  nu produce scăderea naturală a temperaturii centrale a corpului pe timpul nopții. Sunteți obligat să aveți un somn dezastruos, tot timpul în căutarea celei mai confortabile poziții și a temperaturii de răcire.


Cu o saltea cu arcuri individuale, fii sigur că nu reține căldura corpului și este ideală pentru menținerea temperaturii somnului. Unele branduri au modele hibride de saltea cu arcuri buzunar stratificate cu spumă cu memorie. Această combinație de saltele de hotel de 5 stele permite fluxul de aer peste saltea și ajută la controlul eficient al căldurii. De fapt, această combinație transferă căldura cu 30% mai bine decât spuma tradițională, ceea ce o face cea mai iubită alegere pentru persoanele care își iubesc somnul confortabil!


Marimi universale

Fermitatea saltelei tale contează foarte mult atunci când vine vorba de un somn demn de hotel de 5 stele. Indiferent de greutatea ta, salteaua ar trebui să poată susține întregul corp, menținând în același timp aceeași fermitate pe tot parcursul orelor de somn. O saltea cu arcuri individuale oferă o combinație frumoasă de reacție și susținere prin arcuri împachetate individual, care asigură un confort optim al corpului, indiferent de greutatea sau dimensiunea dvs., fără a se lăsa în saltea.

Saltea Aruba Pocket

 

 

Ghid de cumpărare a unei saltele cu arcuri

Într-un magazin de saltele, așezați-vă pe o saltea pentru a verifica fermitatea și nivelul de confort. Poate ajuta la achiziționarea unei saltele confortabile pentru dormitorul dvs.., dar cu siguranță nu este suficient. Iată câteva puncte enumerate pe care să le păstrați ca ghid de cumpărare a saltelei atunci când mergeți la cumpărături - online sau offline.

 

Alege dimensiunea potrivită

Saltelele cu arcuri care nu se încadrează confortabil în cadrul patului dvs. pot provoca un adevărat dezastru. Mișcarea constantă nepotrivită a saltelei în timp ce vă mișcați în pat și coborâți din pat poate provoca dureri din cauza lipsei de sprijin rezistent. Așadar, primul pas într-un ghid de cumpărare a saltelei este să îți măsori corect patul, astfel încât să alegi dimensiunea potrivită pentru saltea. Dacă nu o găsiți într-un magazin de mobilă, optați pentru magazine online de saltele, care vă pot oferi toate informațiile dorite.

 

Verifică materialul suprafeței de contact

Poate că nu ați considera acest lucru drept o prioritate într-un ghid de cumpărare a saltelei, dar materialul suprafeței de contact a unei saltele este foarte important. La urma urmei, în ciuda unui cearșaf care acoperă o saltea, corpul tău va intra în contact cu materialul de acoperire. Acordați atenție să alegeți o țesătură fină cu strat de spumă matlasată de calitate premium, care vă va îmbunătăți experiența de somn, în timp ce amortizează bine arcurile.

 

Garanție

Achiziționarea unei saltele este o decizie de investiție pe termen lung. Vrei să o faci corect, având în vedere că este scump și o vei folosi zilnic, pentru mulți ani. Când cauți salteaua pe care ai dormit într-un hotel de 5 stele, caută magazine care oferă garanție și posibilitate de retur (fără motiv), pentru de 30 zile calendaristice de la primirea saltelei. Saltele-online.ro oferă aceste lucruri, pentru ca tu și membrii familiei tale dragi sa poți verifica calitatea somnului.

 

Informații online

Unul dintre cele mai bune sfaturi atunci când vine vorba de un ghid de cumpărare a saltelei este să vă documentați bine online salteaua și marca acesteia. Majoritatea clienților lasă feedback cu privire la saltelele cu arcuri, oferindu-vă o idee excelentă despre durabilitatea, confortul, utilizarea și calitatea saltelei. În plus, citiți întrebările frecvente despre mărcile de saltele online pentru a primi răspuns la toate întrebările tale.


O saltea bună te poate umple de energie pentru ziua cu odihna profundă primită noaptea. Asigurați-vă că investiți într-o saltea pe care de-abia așteptați să vă odihniți la sfârșitul zilei!