Saltele onlineSuntem cel mai mare comerciant online de saltele din Romania. Am servit pana acum peste 100.000 de clienti prin intermediul saitului online de vanzari. Ne bucuram sa va putem oferi servicii de foarte buna calitate prin intermediul Internet-ului.

Vindem peste 30 tipuri de saltele intr-o gama de 36 de tipodimensiuni. Aceste saltele pe care vi le oferim sunt marci de calitate foarte buna.
Filozofia de business
Am construit o afacere orientata spre servirea clientului si suntem mandri de reputatia obtinuta pentru serviciile noastre de o calitate foarte buna.

De asemenea suntem mandri ca ne-am construit o echipa din angajati tineri (incepand din 2006), pe care i-am pregatit in cadrul companiei, echipa ce are are aceleasi valori comune cu telurile firmei noastre: servirea ireprosabila a clientilor. Atat clientii nostrii cat si angajatii nostrii sunt prioritati ale obiectivelor firmei noastre.
Background companie
Saltele-Online.ro a crescut an de an si a devenit unul din cei mai mari comercianti de saltele din Romania atat online cat si in vanzarea cu amanuntul.

Am inceput in anul 2006 ca o companie mica dar cu idei mari si cu un management cu multa experienta in domeniu. Ne-am axat aceasta afacere pe servirea ireprosabila a clientilor, adaugarea de servicii superioare (ex. Transport la domiciliu atat in cursul zilei dar si seara, pentru oameni foarte ocupati).

In anii ce au trecut am devenit o companie importanta dar am pastrat obiectivele noastre: calitate si valoare superioara pentru serviciile prestate.

Am incercat de asemenea sa oferim clientilor nostrii atat saltele clasice cat si pe cele realizate din material de ultima generatie (MemoryFoam, MemoryLatex, Gel, Microarcuri, etc) ce ofera un confort deosebit si functionalitati (sanatatea coloanei vertebrale) de exceptie.

Invitam toti clientii nostrii sa viziteze acest showroom si sa incercati saltelele prezentate pentru a gasi produsul ce vi se portiveste cel mai bine.

Ne mandrim ca va putem astfel prezenta si produse ce nu le gasiti la un alt comerciant din Romania.
Echipa de vanzari
Este alcatuita in exclusivitate din tineri de 30-40 ani ce au fost excelent pregatiti de experti in domeniu. Aceste calitati dobandite precum implicarea personala exceptionala au facut din acestia o echipa extraordinara cu rezultate de exceptie.

Aceste calitati ale echipei precum si gama diversa de saltele (clasice, comode, medicale si gel, etc.) ne permit sa va putem ajuta sa va alegeti exact salteaua de care aveti nevoie.

Spatiile de depozitare a saltelelor (peste 5000 mp) ne permit sa avem permanent aproape toate modelele pe stoc si sa va putem servi in cel mai scurt timp.

Faptul ca suntem un comerciant foarte mare ne permite sa va oferim saltele de foarte buna calitate si la preturi excelente pentru dvs.

O problema existenta la ceilalti comercianti este ca oamenii de vanzari vor cu tot dinadinsul sa va vanda un produs. La noi este altfel: membri echipei noastre incearca intai sa inteleaga foarte bine de la dvs. care sunt necesitatile si cerintele (criteriile) de alegere, apoi va prezinta produsele ce se potrivesc cel mai bine.

Pentru a putea face acest lucru echipa de vinzari este pregatita foarte bine, cunoaste in amanunt materialele din care sunt realizate saltelele (atat tehnic cat si functional) cat si intregul proces de fabricatie. Numai astfel pot furniza informatii utile clientilor nostrii, cu privire la fiecare tip de saltea. Se poate spune ca ne-am axat pe furnizarea de informatii detaliate despre confort, grad de elasticitate, duritate, probleme de sanatate, etc.
Această secțiune nu include în prezent niciun conținut.