Politica de returnare

CONDITII DE RETURNARE

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului”.

Saltelele si accesoriile pot fi returnate in termen de 30 zile lucratoare de la data achizitiei daca:
  • Nu prezinta deteriorari produse de manipularea incorecta a acesteia.
  • Produsul trebuie sa se intoarca in aceeasi stare in care a plecat.
  • Este insotita de toate actele primite (factura, chitanta, certificat de garantie, etc).
  • Saltele pe dimensiuni atipice ce fac obiectul unei comenzi speciale nu pot fi returnate.

S.C. SILCOT FLEX S.R.L. se obliga se inapoieze contravaloarea produselor in termen de 5 pana la 15 de zile de la data primirii cererii in scris si a produselor returnate. Cheltuielile privind transportul de retur sunt gratuite, daca se se va efectua folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare. Metoda de returnare a banilor se va efectua in contul clientului.

Produsele livrate prin mijoace proprii precum si cele ridicate de la sediile sau showroom-urile noastre, conform legii nr. 51 din 21 ianuarie 2003 nu se considera comert la distanta.

Orice saltea poate avea o marja de fabricatie a dimensiunii de pana +/- 2cm.

Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta deteriorari produse de manipulare incorecta, este insotit de ambalajul original, precum si de toate actele primite (factura, chitanta, certificat de garantie, etc).

Firma noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul executat de client, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.
La retur ambalati produsele foarte bine, folia de plastic nu este de ajuns, curieri nu raspund de detriorarea lor, decat daca produsul este bine ambalate.
Această secțiune nu include în prezent niciun conținut.