Termeni si conditii de utilizare


Pentru utilizarea acestui site este necesar sa citesti si sa accepti acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca esti de acord cu acesti termeni si conditii. Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani ce au consimtamantul parintilor de a utiliza acest site web.
1. DEFINITII

Furnizorul sau saltele-online.ro - se refera la S.C. Silcot Flex S.R.L.
Utilizator - persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.
 • 1.1 Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator. Atacuri de tip "refuzul serviciului" (Denial of Service) inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server.

 • 1.2 Serviciu inseamna furnizarea catre client a accesului la date si informatii transmise de Furnizor si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site, www.saltele-online.ro - serviciile furnizate de Furnizor utilizatorilor inregistrati si clientilor sai.
2. OBLIGATIILE FURNIZORULUI
 • 2.1 Furnizorul si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Furnizorului, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.
 • 2.2 In nici o circumstanta Furnizorul nu poate fi responsabil pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.
 • 2.3 Raspunderea Furnizorului (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitrar), in cazul vreunui act sau fapt sau rezultata in oricare alt mod din sau in conexiune cu furnizarea de servicii conform acestui contract, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 1 leu Ron.
3. UTILIZARE IMPROPRIE SI RASPUNDERI
 • 3.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale si se obliga:
  • nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  • nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ului Furnizorulului pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
  • nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

 

 • 3.2 Clientul este de acord sa se exonereze de raspundere si sa nu actioneze Furnizorul in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a site-ului Furnizorului si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Furnizor ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.
4. SECURITATE
 • 4.1 Clientul ia la cunostinta ca Furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

 • 4.2 Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Furnizorul va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.
5. SCOPURI

Scopurile in care Furnizorul poate utiliza informatii despre dvs. si persoanele carora le poate fi oferita sunt tratate pe larg in Reguli de confidentialitate.
6. GENERALITATI
 • 6.1 Modificari ale acestor termeni si conditii Furnizorul poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.saltele-online.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web. Furnizorul poate modifica termenii si conditiile oricand pe serviciile oferite prin intermediul sitului, si pentru fiecare utilizator in parte.

 • 6.2 Forta Majora - Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Furnizorul nu este responsabila. Pentru serviciile gratuite, Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate
Această secțiune nu include în prezent niciun conținut.