Saltelele de pat cu ioni de argint: 5 modele pe care să le alegi

Saltelele de pat cu ioni de argint: 5 modele pe care să le alegi

Calitatea saltelei nu este definită doar de materialele din umplutură, ci și de cele din husă, ce îi pot prelungi durata de viață și confortul. Printre variantele disponibile pe piață se remarcă cele cu ioni de argint, care dispun de importante proprietăți antimicrobiene și antibacteriene.

 

 Află în continuare ce avantaje îți oferă saltelele cu ioni de argint și ce modele să alegi, pentru a te bucura de un somn odihnitor.

 

 

Cum îmbunătățesc ionii de argint calitatea unei saltele?  

 

 

Ionii de argint sunt tot mai utilizați în industria textilă, pentru a proteja contra microorganismelor dăunătoare. Ei sunt încorporați în țesături, sub formă de nanoparticule, pentru a fi eliberați treptat în mediul înconjurător, având un efect antibacterian de lungă durată.

 

Ca atare, ei inhibă multiplicarea bacteriilor, elimină mirosurile neplăcute și oferă protecție împotriva acarienilor și a alergenilor. Astfel, saltelele îmbrăcate cu o husă bazată pe ioni de argint asigură un mediu de odihnă sănătos, oferind un confort de lungă durată.

 

 

Ce saltea cu ioni de argint să alegi?

 

Saltelele cu ioni de argint disponibile în magazinul nostru au în structură materiale inovatoare, precum spuma cu memorie, ELIOCEL, latexul sau arcurile Pocket. Acestea sunt învelite în huse revoluționare, care oferă un confort suplimentar pe durata somnului.

 

Îți dorești o astfel de saltea în propriul dormitor? Iată care sunt 5 dintre recomandările noastre:

 

 
  • Saltea Silver Memory 4

    Salteaua Silver Memory 4 îmbină umplutura de memory foam cu husa tratată cu fibră de argint. Stratul de memorie are o densitate de 60 kg/m3 și o grosime de 4 centimetri. Acestuia i se adaugă placa de AirCell, care are o grosime de 16 centimetri și conferă o fermitate ridicată, pentru a asigura coloanei vertebrale un suport optim.

     

    Cu totul inovator la salteaua Silver Memory 4 este husa cu tratare Argentum+, care se remarcă printr-o protecție ridicată împotriva acarienilor și a bacteriilor. În plus, husa permite un control eficient al umidității, astfel încât rămâne rece și uscată în timpul somnului.

     

    • Saltea Silver Memory 6

    Îți dorești o saltea memory cu un strat mai gros de spumă vâscoelastică și husă cu ioni de argint? Atunci poți opta pentru modelul Silver Memory 6. Placa de memory foam are o grosime de 6 centimetri, iar fermitatea ei este asigurată de placa de ELIOCEL, cu o grosime de 14 centimetri.

     

    Asemeni primului model, și acesta dispune de o husă cu tratare Argentum+, care utilizează tehnologii inovatoare pentru a controla umiditatea și a inhiba multiplicarea bacteriilor și a acarienilor.

     

    • Silver Memory 7 zone

    Alege salteaua Silver Memory 7 zone, dacă vrei un suport personalizat în cele 7 zone importante ale corpului, respectiv cap, umeri, spate, talie, bazin și coapse, genunchi și picioare.

     

    Aceasta asigură un somn odihnitor, indiferent de poziția de somn, fiind potrivită și celor cu un somn mai agitat, întrucât absoarbe mișcările. În plus, husa include fire de argint, care împiedică dezvoltarea bacteriilor, fiind detașabilă și ușor de curățat.

     

    • Saltea Royal Pocket Memory

    Printre produsele îndrăgite dintr-un magazin saltele se află cele care îmbină arcurile Pocket cu memory foam. Un astfel de model este Salteaua Royal Pocket Memory, cu o grosime de 30 de centimetri.

    În straturile ei se regăsesc arcurile Pocket, spuma cu memorie, suportul de cocos și plăcile de poliuretan. Stratul de memory foam dispune de 7 zone de confort, pentru un suport personalizat, iar arcurile sunt împachetate individual, pentru a oferi spatelui o susținere adecvată.

    Asemeni celorlalte modele, husa cu ioni de argint oferă protecție împotriva alergenilor.

    • Saltea Royal Pocket Latex

    În cazul în care preferi saltelele din latex, îți recomandăm Royal Pocket Latex. La fel ca modelul Royal Pocket Memory, acesta are în structură arcuri împachetate individual, cu plăci din poliuretan și strat de suport din cocos.

     

    Diferența dintre cele două constă în faptul că spuma de memorie este înlocuită cu un strat din latex, de 7 centimetri, ce are 7 zone de confort.

     

    Toate cele 5 modele de saltele prezentate în cadrul acestui articol îți oferă beneficii importante, pentru a te bucura de un somn odihnitor și a crea un mediu ideal de odihnă, lipsit de bacterii și alte microorganisme care îți pot afecta sănătatea.